×
MENU

Skihandsker

  Filter
Mærker
Størrelse
Køn
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Skihandsker og skiluffer er en vigtig del af dit skiudstyr. Hvis du fryser eller har våde fingre, holder du ikke til at være ude i sneen i særlig lang tid. Hvis dine skihandsker er for små, vil det give dig kolde fingre, så sørg for at have lidt ekstra plads i ski handskerne. Vælg et par gode handsker, og sørg gerne for altid at have et ekstra par tørre skihandsker med på skituren.

Især til børn og folk på snowboard er det vigtigt med gode varme skihandsker, da man tit ligger lidt mere i sneen. Så om det er til skiferien, sneboldkampen eller den hjemlige gåtur i det kolde vintervejr, så har vi skihandskerne til dig.

Skihandsker

Du kan typisk vælge mellem to typer skihandsker:

Korte skihandsker, der lige går ud over dit håndled og giver mere mobilitet – især ved håndleddet.
Lange skihandsker, der går lidt op ad ærmet på din jakke og beskytter mod slag og sne i ærmet

Der er fordele ved begge slags handsker, så i sidste ende er det personlige præferencer, der bør afgøre valget af skihandsker.

Skiluffer

Skiluffer er varmere end skihandsker, fordi dine fingre er samlede. Dog giver skiluffer ikke nær den samme mobilitet som skihandsker med separate fingre. Der findes også tre-finger skiluffer, der er en mellemting mellem skiluffer og skihandsker.

Snowboard handsker

Snowboard handsker og snowboard luffer har ofte lidt andre detaljer i forhold til skihandsker. Nogle af modellerne har indbyggede håndledsbeskyttere, som beskytter håndleddet bedre ved fald.