Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skihandsker

  Filter
Mærker
Størrelse
Køn
Aktivitet
Forrige
Næste
Side 1 ud af 4

Skihandsker holder dine hænder varme og tørre

Et par gode handsker eller luffer er afgørende for at beskytte dine hænder mod kulden, når du står på ski. Hvis du har kolde og våde hænder, kan du ikke holde til at stå på ski ret længe. De vigtigste ting at holde øje med, når du skal finde et par skihandsker er, om de er vandtætte, og om de har god isolering. Snehandsker kan bruges til skiløb, snowboarding, at slås med sne eller gåture i det kolde vejr.

Skiluffer eller skihandsker?

Skiluffer er varmere fordi fingrene kan generere mere varme, når de holdes tæt sammen. Skihandsker kan også være meget varme, men den største fordel ved handsker er, at de ikke kompromitterer din fingerfærdighed i ligeså høj grad som luffer. Dette kan gøre, at du lettere kan spænde dine skistøvler eller hjælpe dine børn med deres skitøj. For dem, der lider af kolde fingre og godt kan ofre lidt i forhold til fingerfærdighed, kan luffer være et rigtig godt valg til skiløb.

Andre egenskaber ved vinterhandsker

Vanter til ski har almindeligvis en yderside i nylon eller læder. Det er ofte de bedste og dyreste handsker, der er i læder, og hvis man behandler dem ordentligt byder læderhandsker på særdeles god isolation og slidstyrke. Vanter med 3 fingre er en blanding af handsker og luffer, så du får fordelene fra begge typer handsker. Det er også muligt at finde handsker og luffer med ekstra egenskaber som fx touch skærm-funktionalitet, lommer med lynlås eller håndvarmere. Et par handsker, der passer godt, vil have en positiv effekt på din kropsvarme, når du står på ski - og dermed på dine præstationer. Vanterne skal helst sidde bekvemt og tæt omkring hænderne med nok plads til, at det er behageligt at strække fingrene helt ud.

Se vores udvalg af skisokker og skiundertøj, så du kan holde varmen, når du står på ski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser