×
Menu

Skihandsker

  Filter
Mærker
Størrelse
Køn
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Skihandsker holder dine hænder varme og tørre

Et par gode handsker eller luffer er afgørende for at beskytte dine hænder mod kulden, når du står på ski. Hvis du har kolde og våde hænder, kan du ikke holde til at stå på ski ret længe. De vigtigste ting at holde øje med, når du skal finde et par skihandsker er, om de er vandtætte, og om de har god isolering. Snehandsker kan bruges til skiløb, snowboarding, at slås med sne eller gåture i det kolde vejr.

Skiluffer eller skihandsker?

Skiluffer er varmere, fordi fingrene kan generere mere varme, når de holdes tæt sammen. Skihandsker kan også være meget varme, men samtidig giver de mere bevægelsesfrihed til at bruge fingrene individuelt. Dette kan gøre, at du lettere kan spænde dine skistøvler eller hjælpe dine børn med deres skitøj. For dem, der lider af kolde fingre og godt kan ofre lidt i forhold til fingerfærdighed, kan luffer være et rigtig godt valg til skiløb og snowboarding.

Andre egenskaber ved vinterhandsker

Vanter til ski har almindeligvis en yderside i nylon eller læder. Det er ofte de bedste og dyreste handsker, der er i læder, og hvis man behandler dem ordentligt byder læderhandsker på særdeles god isolation og slidstyrke. Vanter med 3 fingre er en blanding af handsker og luffer, så du får fordelene fra begge typer handsker. Det er også muligt at finde handsker og luffer med ekstra egenskaber som fx touch skærm-funktionalitet, lommer med lynlås eller håndvarmere. Et par handsker, der passer godt, vil have en positiv effekt på din kropsvarme - og dermed på dine præstationer - når du står på ski eller snowboard. Vanterne skal helst sidde bekvemt og tæt omkring hænderne med nok plads til, at det er behageligt at strække fingrene helt ud.

Se vores kategorier for skisokker eller termoundertøj, for at se på mere varmt tøj til dine skiture.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser