×
Menu

Hjulbolte til Rulleskøjter

  Filter
Mærker

Få komplette set med hjulbolte til rulleskøjter her

Selvom hjulboltene på dine rulleskøjter er meget hårdføre, kommer der et tidspunkt hvor du bliver nødt til at udskifte dem. Det mest almindelige fejl cenarie for mange hjulbolte til inliners er at de brækker over på midten. Et andet typisk problem er at gevindet bliver slidt ned efter mange kugleleje og hjul udskiftninger

Heldigvis er hjulbolte til rulleskøjter ret billige at udskifte. Derfor vælger mange skatere at udskifte dem alle, når en af dem går i stykker. Derfor har vi mange forskellige komplette sæt, fra producenter som K2 og Tempish.

Du kan naturligvis også købe en enkelt hjulbolt, hvilket er den rigtige løsning for nogle skatere.

Tager man et brand som Rollerblade, anbefaler de at du køber nye hjulbolte hver gang du skifter hjul. Efter vores mening, er dette ikke nødvendigt medmindre at du kan se tydelig slitage på delene som er i direkte kontakt med hjul spaceren. Et sæt hjulbolte til rulleskøjter, burde kunne leve lige så lang tid som ca. to sæt hjul.

Hvordan man løsner hjulbolte til inliners der sidder fast

Hvis du står i den triste situation, hvor en af dine hjulbolte sidder fast i klingen på dine rulleskøjter, skal du ikke bekymre dig for meget. Dette sker for næsten alle på tidspunkt, men især for nye skatere, der er bange for at miste deres hjulbolte og derfor strammer dem for meget.

For at få hjulbolten løs, skal du smøre den med noget fedt eller olie og lad den stå natten over. Hvis dette ikke får den løsnet, kan du prøve den næste metode.

Her skal du bruge en nedstryger til at skære et fladt hul i skruehovedet. Når hullet er dybt nok, skal du tage en fladskruetrækker og bruge den til at løsne bolten. Stadig intet held? Lad os finde det tunge skyts frem.

Du må bore det ud. Hent din boremaskine og et bor som er ca. samme størrelse som skruehovedet. Bor langsomt igennem skruehovedet. Når du har boret igennem, burde du kunne skubbe hjulbolten ud. Note: Vær meget forsigtig med ikke at skade klingen, når du bruger denne metode.

På denne side kan du finde vores udvalg af hjulbolte til rulleskøjter. Hvis din originale hjulbolt er i stykker, eller hvis du bare skal bruge en ny, kan du finde det på vores side. Snart vil du være ude og skate igen.

For mere information omkring størrelser, samt hvilke modeller hjulboltene passer til, læs her på de enkelte produktsider.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser