×
Menu

Børne Skate Beskyttelse

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Indvendig mål

Hvilken beskyttelse skal børn bruge til skateboarding?

Skateboarding er en sjov og sund aktivitet for børnene, men som ved enhver anden sportsgren er der risiko for skader. Med en passende beskyttelse kan de farer, man forbinder med skateboarding, minimeres. Vi ved allesammen, at skaterhjelme er essentiel beskyttelse, men enhver ung skateboarder bør også bruge knæ- albue- og håndledsbeskyttere til børn.

Det er almindeligt at købe skateboard beskyttelse til børn i en pakke med tre dele, der inkluderer knæ-, albue-, og håndledsbeskyttere. Børne knæbeskyttere og albuebeskyttere beskytter mod flænger og hudafskrabninger. Det ideelle beskyttelsesudstyr til børn bør sidde tæt og give masser af mobilitet.

Bør børn bruge håndledsbeskyttere, når de skater?

Håndledsbeskyttere til børn forhindrer flænger, blå mærker og endda brud på knoglerne. Det tager tid at lære at tage fra med sine knæbeskyttere og albuebeskyttere ligesom de professionelle. Håndledsbeskyttere er derfor rigtig gode, indtil dit barn har lært det.

Sammen med hjelm og beskyttelse, kan man også overveje beskyttelsesshorts til børn. Det er polstrede shorts, som barnet kan have på under tøjet for at få beskyttelse omkring taljen og lårene. Med det rette beskyttelsesudstyr opnår du ikke kun at holde barnet sikkert, men også at barnet føler sig mere sikkert, når det er ude og skate.

Leder du efter en hjelm til dit barn? Se vores udvalg af skaterhjelme til børn.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser