Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

Dele til kranksæt

  Filter
Farver
Mærker
Krank Længde/Type
Krankboks

Værd at vide

Opnå det perfekte setup med BMX krankdele

Pedalerne er forbundet til cyklen via kranksættet som du bruger til at generere fremdrift på din BMX. Man kan altid købe et helt kranksæt, men man kan også vælge at købe enkelte dele i stedet, hvis man vil lave en mindre justering eller gerne vil opgradere sit kranksæt.

De dele, der udgør et kranksæt, inkluderer BMX pedalarme, krankbolte og spindel. Pedalermene, som din pedalerne sidder på - spiller en stor rolle for dit setup, og de kommer i en række forskellige længder. Og glem ikke boltene. Det er altid godt at have nogle ekstra bolte liggende, hvis du skulle få brug for dem.

Hvad er en BMX spindel?

En af de vigtigste dele på dit kranksæt er spindlen. Spindlen er den aksel, som pedalarmene monteres på, og den findes indeni krankboksen.

BMX spindler fås i forskellige størrelser på 19 mm, 22 mm og 24 mm. Spindeler med en diameter på 19 mm er ideel til kørsel på ramper, stier samt gadekørsel. Spindeler med en diameter på 22 mm er stærkere end dem på 19 mm og kan bedre tåle at blive brugt til store drops og grinds. Diameteren på 24 mm er blevet mere populær i de senere år, og den kan helt sikkert holde til dine freestyle tricks.

Bemærk, uanset hvilken størrelse spindel, du vælger, skal du først sikre dig, at den passer sammen med resten af dit kranksæt.

Leder du efter et komplet kranksæt? Se vores udvalg af BMX kranksæt .

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser