×
Menu

Kuglelejer til skateboards

  Filter
Mærker
Kugleleje præcision
Leje type
Spacers
Smøremiddel

Værd at vide

Du har brug for skateboard lejer for at holde dig rullende

Her finder du vores udvalg af lejer til skateboards. Vores brede udvalg af lejer sikrer, at du altid kan finde det, du leder efter, uanset om det er ABEC-3 eller ABEC-9 lejer eller noget derimellem.

De fleste Skaters foretrækker at bruge Bones Reds skateboard lejer, da de er meget holdbare og velprøvede af tonsvis af normale og pro skatere. Lejerne har ikke fået en karakter på ABEC-skalaen, men præcisionen er kendt for at være lig med en ABEC-3 eller 5, som er perfekt til skateboarding.

En almindelige misforståelse ved valg af lejer til skateboards er, at du bør vælge et lejer med en høj ABEC-gradering, uanset hvordan du bruger dit skateboard. Men som street skater, bør du rent faktisk vælge et lager med lavere klassifikation, da du ikke behøver al den hurtighed, som en ABEC-7 til 9 kan tilbyde. Du behøver kun holdbarheden.

Husk spacers til dine nye skateboard kuglelejer

Hvis du vil udskifte alle skateboard lejer, skal du købe en pakke med otte. Ved udskiftning af lejerne anbefaler vi også, at du udskifter de spacers som sidder mellem lejerne. Spacers er temmelig billige, og da skateboarding ofte resulterer i nogle alvorlige slag, kan disse også have brug for en erstatning, selv om de ser helt nye ud. Hvis du oplever modstand fra dine skateboardlejer, kan du prøve en god rengøring, før du skynder dig at købe nye lejer. Lær hvordan du rengøre dine skateboard lejer i denne artikel.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser