×
Menu

Tilbehør til langrendsstave

  Filter
Mærker
Diameter

Tid til at skifte spidserne på dine skistave?

Spidserne er den del af skistaven, der har direkte kontakt med sneen. Spidser til langrendsstave er en fin sag, da de skal være små og skarpe nok til nemt at grave ind i sneen, men samtidig ikke være farlige for brugeren og omgivelserne. Hvis du ejer et sæt billigere skistave, har du sandsynligvis ikke mulighed for at skifte spidserne, da de er en del af skaftet.

Når et sæt skistave er af en bestemt kvalitet, har du mulighed for at skifte spidserne, hvis de bliver sløve eller knækker, i stedet for at kaste dem i skraldespanden. Spidserne er normalt lavet som en separat forlængelse på bunden af ​​skaftet, og de er normalt lavet af plastik med metal tip.

I denne kategori finder du også en række stave med præmonterede kurve og asfaltpuder, der gør det muligt for skiløberne at bruge deres langrendstave ude på den åbne vej.

Håndtag til langrendsstave

På den øverste del af dine skistave finder du håndtagene. Det er dem du holder fast i, når du står på ski. Hvis du får vabler eller har svært ved at få ordentligt fat i dine stave, eller hvis dine nuværende håndtag bare er ved at være for slidte, så er det tid til at skaffe nogle nye håndtag til dine skistave.

Håndtagene på skistave til langrend er ofte lavet af kork, gummi eller plastik. Kork er et populært materiale, fordi det både er blødt, let og holdbart. Imidlertid er der nogle skiløbere, der synes at gummi er mere komfortabelt.

Maksimer dine præstationer med stropper på dine langrendsstave

Hvis du anvender de rette stropper på dine skistave, kan du lægge mere kraft i staven uden at du behøver at gribe hårdere fat om håndtagene. Generelt findes der tre forskellige slags stropper: loop straps, harness straps og quick-release straps. Det er helt op til dig selv, hvilken type, du vælger at gå efter, dog er loop straps de mest populære blandt begyndere, mens øvede og avancerede skiløbere generelt går efter harness eller quick-release stropper.

Hvis du overvejer, om du eventuelt bare skal købe et sæt helt nye stave, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af langrendsstave.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser