Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skateboard cruiser-decks

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Værd at vide

Hvad er et cruiser-deck?

Cruiser-decks er designet som de klassiske skateboards fra 1970'erne. Ligesom skateboards fra 70'erne kan cruiserboards genkendes på deres stilfulde former og cool grafik. Det, der gør cruiser-decks anderledes end mange moderne skateboard-decks, er at designet er mere retningsbestemt med en flad nose og en kicktail. De er også mindre konkave - og nogle gange har de slet ingen konkav.

Som navnet antyder, er cruiser-decks designet til at cruise rundt i byen. Man kan godt lave nogle simple tricks på et cruiser-deck, men mulighederne er begrænsede, da det retningsbestemte design ikke lægger op til at man kan lave mange forskellige tricks på dem.

Hvilken størrelse bør mit cruiser-deck have?

I sidste ende er valget af deck-størrelse helt op til dine personlige præferencer. På cruiserboards kan deckets størrelse ligge et sted mellem 25 og 34 tommer i længden og 7,5 til 10 tommer i bredden. Kortere decks egner sig bedst til yngre og fysisk mindre riders, mens mellemstore decks kan bruges af enhver rider uanset færdighedsniveau og alder.

Cruiser decks bruges til mange af de samme ting som et longboard-deck, men fordelen ved et cruiser skateboard-deck er, at de ikke fylder lige så meget som longboards. Dette er praktisk, når man cruiser rundt i travle byområder. Du kan endda overveje et minicruiserboard, der har cirka samme størrelse som penny boards.

Hvis du hellere vil have fart og stabilitet som i longboarding, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af longboard decks.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser