×
Menu

Skateboard Cruiser Decks

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Cruiser decks - et flashback til 70'erne

Cruiser skateboard decks minder meget om old-school skateboard former fra 1970'erne, hvor skateboarding for alvor blev populært og udviklede sig. Og i den samme periode blev der eksperimenteret med forskellige former og størrelser, hvorfra cruiser deckene stammer.

Et eksempel er brandet Penny Boards, der laver mini cruiser decks, som giver en smooth cruiser-oplevelse i gaderne, og samtidig er praktisk at bære med sig rundt.

At genkende et cruiser deck

Skateboard cruiser decks bliver lavet i alverdens forskellige størrelser og former, og det er langt hen ad vejen din egen personlig præference, der er vigtigst.

De er mindre end longboards, hvilket er ret handy, når man vil have et cruiser board med sig på farten. Cruiser decks, modsat normale skateboard decks, er ofte fremstillet med en nose og en tail, der er forskellige fra hinanden. For at fremme cruiser-fornemmelsen er det sjælendt, at et cruiser board har nogen konkav overhovedet og er tværtimod oftest fladt. Det betyder dog ikke, at du ikke kan lave tricks på et cruiser board - vælg et med nose og tail, og du er good-to-go.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser