×
Menu

Løbehjul - Beskyttere til børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Knæbeskyttere til børn - både for sikkerheden og for selvtilliden

Alle forældre ønsker, at deres børn er beskyttet bedst muligt, når de står på løbehjul. Albue- og knæbeskyttere til børn er den mest anvendte beskyttelse (sammen med en hjelm), da det er de kropsdele, der er mest udsatte i tilfælde af at børnene falder. Knæ- og albuebeskyttere minimerer først og fremmest risikoen for hudafskrabninger, rifter og blå mærker, men dermed betyder de også, at barnet kan føle sig mere sikkert på løbehjulet og få boostet selvtilliden.

Komfortable og brugervenlige beskyttere til børn

Mange forældre køber de mindste beskyttere, der fås i voksenkategorien. Nogle af dem er muligvis rigtig gode, men beskyttere designet til børn vil være mere komfortable og sikre. Udover at være designet i specifikke børnestørrelser, er albue- og knæbeskyttere til børn lavet af komfortable materialer og med henblik på at være ekstra lette at tage af og på.

Ofte kan man få beskyttelsesudstyr til børn i sæt, som indeholder knæ- og albuebeskyttelse i én pakke. Det er praktisk for forældrene, når de skal købe udstyret, men for børnene er det også tit en fordel, at beskytterne matcher hinanden i både udseende og størrelse.

Beskyttelsesudstyr til børn på løbehjul skal sidde ordenligt for at fungere optimalt. Når barnet bliver ældre, opdager du måske, at det vokser ud af de største størrelser i børnekategorien, og derfor har brug for voksenstørrelser. Hvis det er tilfældet, så tjek hele udvalget af beskyttere til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser