Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skateboard risers

Værd at vide

Hvad er skateboard risers?

Skateboard risers - også kaldet riser pads eller skateboard truck risers - er nogle hårde stykker plastik, der hjælper med at forhindre wheel bites ved at øge afstanden mellem hjulene og decket. Riser pads monteres mellem decket og dine baseplates for at øge afstanden mellem decket og underlaget. Wheel bites kan medføre styrt, og de giver unødig slitage på dit deck. Risers er en enkel og billig metode til at undgå wheel bites.

Skate risers forveksles ofte med skateboard shock pads. Risers er lavet af plastik og de bruges til at hæve dit deck og derved hjælpe med at undgå wheel bites. Stødpuder er lavet i gummi eller kraftig skum, og de har til formål at absorbere stød og reducerer vibrationer, når du skater.

Hvor store risers skal jeg bruge?

Hvor store risers, du har brug for, afhænger af størrelsen på dine hjul og højden på dine trucks. Hvis du for eksempel har et setup med store hjul og lave trucks, så har du sandsynligvis brug for nogle tykke risers. Hvis dine hjul er mindre end 54 mm i diameter, har du sandsynligvis ikke brug for risers. De almindelige tykkelser for risers er: 1/8" (3,175 mm), 1/4" (6,35 mm) og 1/2" (12,7 mm), og du bør vælge risers efter, hvor meget fri plads du ønsker i mellem dine hjul og dit deck.

Husk, at sørge for at have bolte i den rette længde, hvis du vil montere risers på dit setup. For at sikre, at du får bolte i den rette længde, kan du tage et kig på vores købsvejledning til skateboard bolte og risers.

En anden vigtig ting at overveje, er hvilken form for risers, du gerne vil have. Rektangulære risers er det mest almindelige på skateboards. Vinklede eller kileformede risers ændrer truckens vinkel, og derfor har de stor indflydelse på din kørestil. Brug af vinklede risers er mest almindeligt på cruiserboards og longboards.

Hvis du har brug for nogle nye møtrikker og bolte til dit setup, så tjek vores udvalg af møtrikker og bolte til skateboards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser