×
Menu

Hjul til løbehjul

  Filter
Mærker
Hjuldiameter

Værd at vide

Løbehjuls hjul til ethvert formål

Så snart, at du bruger dit løbehjul til transport, vil det have effekt på hjulene. På et tidspunkt vil hjulene trænge til at blive skiftet, og hvis dit løbehjul er et justerbart, så er dette stedet at kigge.

Her kan du finde hjul til dit løbehjul. Vi har hjul til løbehjul i mange forskellige størrelser, for at sikre at du kan finde det rigtige hjul, om du har et løbehjul til cruising, tricks eller transport.

Er du usikker på, om det specifikke hjul passer til dit løbehjul, så er vi altid glade for at hjælpe. Bredden på et hjul til løbehjul er næsten altid samme størrelse, så fokus skal ligges i at finde den rigtige diameter.

Hvor hårde hjul skal jeg vælge?

Der er ingen tvivl om, at hårdheden på dine hjul har stor indflydelse på den generelle oplevelse ved brug af løbehjulet. Man kan sige, at et blødt sæt hjul vil være behageligere at køre på, men det vil også blive kørt ned hurtigere. Et rigtig hårdt sæt hjul er sjældent anbefalet til løbehjul, så det gælder om at finde en mellemvej.

Bemærk, at alle hjul sælges uden kuglelejer, med mindre andet er oplyst.
Er du i tvivl om, hvorvidt et af vores hjul passer til dit løbehjul, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser