×
Menu

Hjul til løbehjul

Værd at vide

Hjul til løbehjul - hverdagskørsel og transport

Selvom de hjul, der følger med dit løbehjul er holdbare, vil der komme et tidspunkt, hvor der er behov for at skifte dem ud. For at sikre at hjulene passer til dit løbehjul, skal du sikre, at de har den rigtige diameter.

Hårdheden på hjulene har stor indflydelse på, hvordan det er at køre på løbehjulet. Blødere løbehjuls hjul kører sandsynligvis mere jævnt på ujævne overflader, men de bliver til gengæld også hurtigere slidte. Hvis du gerne vil finde ud af, hvad hårdheden på dine nuværende hjul er, skal du se, om du kan finde deres durometer rating. Durometer er et mål for hårdhed, der kan være helt op til 100, og tallet efterfølges af et A. Jo højere nummeret er, des hårdere er hjulet.

På nogle løbehjul sidder der hjul med luft, som bruger både slange, dæk og ventil. De egner sig godt til transport - om det er til og fra arbejde eller en tur ud og handle - fordi de byder på god stødabsorbering og et sikkert vejgreb.

Hvor længe holder hjul til løbehjul?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til holdbarheden af løbehjuls hjul. Som sagt har hjulenes hårdhed betydning for holdbarheden. Samtidig har det betydning, hvor ofte du kører, og hvilke underlag, du kører på - eksempelvis kan meget ru underlag reducere hjulenes levetid.

Kuglelejer er essentielle for, at dine hjul kan rotere smidigt. Efter et stykke tid vil der opstå behov for at skifte dem ud, så hvis du har på fornemmelsen, at du har behov for et nyt sæt kuglelejer, kan du tjekke vores udvalg af kuglelejer til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser