×
Menu

Kuglelejer til rullehockey

  Filter
Farver
Mærker
Kugleleje præcision
Leje type
Spacers
Smøremiddel

Værd at vide

Det smidigste rul med rullehockey kuglelejer

Selvom de er små og uanselige, er kuglelejer til hockeyrulleskøjter helt afgørende for dine præstationer. Hvert hjul har to kuglelejer, som gør, at hjulet kan rotere. Kuglelejer er enten lavet af stål eller keramisk materiale, og man kan vælge mellem åbne og lukkede kuglelejer. Du kan læse mere om de forskellige typer kuglelejer i vores guide til køb af kuglelejer.

Mange rullehockeyspillere kører med hi/lo-setup, hvor hjulene har forskeliige størrelser, men dette har ingen betydning for kuglelejerne. De fleste kuglelejer har størrelsen 608, og de kan bruges til mange forskellige former for rullesport.

Nyttig viden om ABEC

Når du vælger kuglelejer skal du holde øje med ABEC-rating. Denne rating refererer til kuglelejets præcision og dermed, hvor smidigt kuglelejet roterer. Skalaen går fra 1-9, og jo højere tallet er, desto mere præcist er kuglelejet. Det er værd at bemærke, at det ikke er alle hjul som har en ABEC-rating, så det er ikke nødvendigvis sådan, at de kuglelejer der er bedst til rullehockey, er de kuglelejer, der har den højeste ABEC-rating.

Mange spørger til, hvordan man tager kuglelejerne ud af hjulene på sine hockey-rulleskøjter og, hvordan man renser dem. I vores guide til vedligeholdelse af kuglelejer viser dig, hvordan dette gøres, så du kan sikre, at dine kuglelejer føles som om de var nye. Hvis du allerede har renset dine kuglelejer og stadig gerne vil optimere dit rul, kan du tjekke vores udvalg af rullehockeyhjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser