×
MENU

Andet

  Filter
Mærker

Skate-plakater og løbehjulsplakater fra UrbanArtt

Denne kategori har alle slags forskellige merchandise til de ægte løbehjulsfans derude. Som du måske vil bemærke, er der et par forskellige løbehjulsplakater i denne sektion, men også et par nødvendigheder såsom et simpelt brand-tro håndklæde til at tørre sved væk, men også en drikkedunk til at hjælpe med at give håndklædet noget arbejde.

En skate-plakat er en perfekt måde til at sætte er personligt touch på et værelse og lade alle som kommer ind vide, hvor din interesse er gemt. Hvis du er BMX-fan, vil du også finde den meget populære plakat fra HARO, repræsenteret af riders Matt Mckeen og Mike Grey. Dette udvalg er under løbende udvikling, og det er en kategori, som vil blive udvidet i den nærmeste fremtid.

Dynamisk kategori med forskelligt udstyr

Produkterne i denne kategori har normalt en rimelig kort levetid. Merchandise såsom skate-plakater og løbehjulsplakater sælges hurtigt og er normalt produceret i et begrænset antal. Så hvis du har fået øjnene op for en bestemt plakat, så skal du ikke vente for længe med at bestille den, idet den muligvis hurtigt er udsolgt.