×
Menu

Tilbehør til Løbehjul og Diverse

  Filter
Mærker

Hvilket tilbehør er essentielt for riders på trick løbehjul?

Tilbehør til løbehjul er uundværligt for enhver freestyle rider, der bruger det meste af dagen i parken eller på gaden. En vandflaske er et must-have. Mange professionelle riders understreger, at det er vigtigt at opretholde en god væskebalance, når man er ude på lange sessions.

En taske eller bæltetaske er optimalt for dem, der gerne vil opbevare deres nøgler, pung eller telefon. Mange mærker laver bæltetasker, hvor man kan opbevare sine ting, når man står på løbehjul - uden at gå på kompromis med bevægelsesfrihed og præstationsevne.

Er accessories til riders på trick løbehjul værd at investere i?

Hvis du gerne vil gøre dit setup og din riding mere personlig, kan nøgleringe og stickers fra løbehjulsbrands have god værdi. Du vil føle dig unik på vejen samtidig med, at du støtter op om dine helte på løbehjul. PopGrips kan være en frisk accessory til din telefon, og med den kan du også vise, hvem din yndlings-rider er.

Glem ikke beskyttelsesudstyret, som er det vigtigste tilbehør du kan få. Se vores udvalg af Beskyttelsesudstyr til Riders på Løbehjul.

Løbehjulsbannere der falder i øjnene

I denne kategori finder du bannere fra nogle af de største løbehjulsbrands. De har forskellige størrelser, men de er alle store, så man kan være sikker på, at folk lægger mærke til dem, uanset hvor de vises frem. Mange af bannerne har ringe, som man kan hænge dem op i, så hvis du er i nærheden af en flagstang, kan du hænge dem højt op, så alle kan se dem. Bannere til trickløbehjul er lette at transportere, så du let og bekvemt kan have dem med til alle de fedeste skatespots.

Bannere er effektive til at tiltrække opmærksomhed, når du afholder events. Med løbehjuls- eller skaterbannere kan du sætte gang i nogle gode action-vibes til dine events eller i din skatepark. Vælg et banner med dit favoritbrand for at vise din støtte og for at sprede kendskabet til det.

Hvis du leder efter noget mindre merchandise fra dine favoritbrands, kan du også tage et kig på vores udvalg af klistermærker til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser