×
Menu

Løbehjul hjelme

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hjelme til løbehjul - Hold hovedet sikkert, når du står på løbehjul

Løbehjul hjelme er uden tvivl det vigtigste sikkerhedsudstyr, hvis man står på trickløbehjul. Uanset om man er professionel på trickløbehjul eller bare bruger løbehjulet som transportmiddel, er det helt essentielt med hovedbeskyttelse. Selv de allerdygtigste på løbehjul ved, at styrt er en uundgåelig del af sporten, og at man risikerer at blive sat ud af spillet i uger eller måneder, hvis man bliver skadet. Derfor, og fordi du kan få forbedret din selvtillid, er det altid en god ide at bruge hjelm, når du står på løbehjul.

Hvad kendetegner hjelme til trickløbehjul?

Der er vigtige ting, der adskiller løbehjulshjelme fra cykelhjelme. Løbehjulshjelme er designet til at beskytte baghovedet, hvilket ikke er tilfældet med langt de fleste cykelhjelme. Hjelme til trickløbehjul er også designet til at kunne holde til adskillige slag, uden at du behøver at købe en ny hjelm. EN 1078-certificeringen indikerer, at en hjelm er godkendt til skateboarding, rulleskøjteløb og cykling.

Hvordan skal hjelme til løbehjul sidde?

Idéelt set skal hjelme til trickløbehjul være lette og komfortable - og selvfølgelig skal de også give en høj grad af beskyttelse. Hjelmen skal sidde godt fast på hovedet, så den ikke kan ændre position. Moderne hjelme er designet med henblik på komfort, og de er udstyret med forskellige former for skumpuder indvendigt. Mange modeller kommer også med ekstra puder i forskellige tykkelser, så man kan tilpasse hjelmens størrelse helt perfekt.

Før du foretager et køb, er det vigtigt, at du måler dit hovedomfang, så du kan finde ud af, hvilken hjelmstørrelse, der er optimal til dig. Hvis du gerne vil vide mere om korrekt brug af hjelme, kan du tjekke vores guide - hvordan skal hjelmen sidde?

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser