×
Menu

Hjelme til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Værd at vide

Hold dit hoved beskyttet og selvtilliden høj med en løbehjulshjelm

Knogler heler normalt, men et skadet kranie eller hjerne er meget seriøst. Derfor br du have en løbehjulshjelm på når du kører.

En løbehjulshjelm er ikke kun til når du laver lufttricks i skateparken eller grinder på rails i gaderme. Det er også vigtigt at have en løbehjulshjelm på, når du bare har det sjovt eller transporterer dig selv på løbejulet.

Løbehjulshjelme er ikke kun for amatører og børn. Mange af de bedste riders i verden bærer en pro løbehjulshjelm, fordi de ved, at en hjernerystelse eller værre kan give dem et meget lang timeout.

Der er ingen tvivl om at du vil have mere ro i sindet, når du føler dig beskyttet. Med en trick løbehjulshjelm eller en pro løbehjulshjelm på hovedet, får du modet til at presse dig selv endnu mere.

Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om at lave tricks og ikke være bange, når du lærer nye tricks.

Køb en løbehjulshjelm i stedet for at bruge din cykelhjelm

Ja, løbehjulshjelme og cykelhjelme har meget til fælles, men dette er en af de vigtigste grunde til, hvorfor du bør købe en hjelm til trick løbehjul:

Løbehjulshjelme er multi-impact resistant, altså resistente over for flere slag, mens konventionelle cykelhjelme skal skiftes efter ét alvorligt slag:

  • Løbehjulshjelme er udformet, så de også beskytter baghovedet, hvilket konventionelle cykelhjelme ikke gør.
  • Alle løbehjulshjelmene i denne kategori har et EN 1078 Certifikat. Det betyder, at hjelmene er godkendt til brug med skateboards, løbehjul og cykler.
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser