Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

Skøjtebeskyttere og andet tilbehør til skøjter

  Filter
Mærker

Hvad er skøjtebeskyttere, og hvorfor skal jeg bruge dem?

Klingerne på isskøjter kan let få skader og blive sløve under transport, eller mens du går på dem uden at være på isen. Skøjtebeskyttere er nødvendige for, at du kan beskytte dine klinger mod ridser og hakker. Beskyttere til skøjteklinger er normalt lavet af plastik og placeres rundt om klingen, når du har forladt skøjtebanen. Nogle skøjtebeskyttere kan også bruges til at gå rundt om skøjtebanen, men husk altid at tjekke efter om produktet egner sig til at blive gået på.

For at holde dine klinger i topform råder vi dig til at vedligeholde klingerne ved at få dem slebet. For mere information om, hvordan du vedligeholder dine skøjter, kan du se vores 7 tips til hvordan du vedligeholder dine skøjter.

Træn dine evner med tilbehør til skøjter

Skøjtetilbehør kan være en stor hjælp, når du er ved at lære at stå på skøjter. For begyndere og børn kan det være rigtig svært at finde balancen på isen. Derfor er praktiske og letanvendelige skøjtetrænere en rigtig god hjælp til at komme i gang med at stå på skøjter på en sikker og komfortabel måde. Forskellige skøjtetrænere til ishockey og kunstskøjteløb henvender sig derimod til mere trænede skøjteløbere, der gerne vil træne deres færdigheder - også uden for skøjtebanen.

Skøjtetasker til praktisk transport

Noget af det vigtigste skøjtetilbehør er tasker til skøjter. En passende taske til dine skøjter sikrer, at du let og bekvemt kan transportere dine skøjter og udstyr til og fra skøjtebanen, og så er det også en mulighed for praktisk opbevaring af skøjterne i hjemmet. Gode skøjtetasker er lavet af vandtætte og åndbare materialer, og har ekstra plads til dine personlige ejendele. Så vælg en taske du kan lide, og gør dig klar til at tage dine elskede skøjter med dig overalt.

Husk også at skaffe passende beskyttelsesudstyr til skøjteløb. Tag et kig på vores udvalg af beskyttelse til skøjteløb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser