×
Menu

Skøjte tilbehør

  Filter
Mærker

Værd at vide

Hvorfor bør jeg bruge skøjtebeskyttere?

Når du ankommer til skøjtehallen, er det vigtigt at dit skøjte tilbehør er i orden og at din klinge er så skarp og ren som muligt. Du opnår en skarp klinge på bedste vis ved at anvende en høj-kvalitets skøjtesliber, samt ved at passe godt på dine skøjter.

På denne side finder du vores udvalg af skøjtebeskyttere, der vil sørge for at dine klinger forbliver skarpe under transport.

Klingerne på et sæt is skøjter kan være ret farlige, så et sæt skøjtebeskyttere vil også fungere som god beskyttelse, lige indtil du hopper på isen.

Her hos SkatePro, har vi altid vores kunders sikkerhed i tankerne, derfor tilbyder vi kun skøjtebeskyttere og tilbehør til skøjter af høj kvalitet.

De fleste skøjteløbere har også brug for en skøjtesliber, til at holde skøjterne i god stand.

Der er jo ingen grund til at bruge en masse ekstra energi på at kompensere for en sløv klinge.

Forskelligt skøjte tilbehør

I denne kategori finder du også trænings udstyr til speed skøjteløb. I takt med at sporten er blevet mere populær, er der kommet out-of-the-box træningsudstyr på markedet. Et godt eksempel på dette udstyr, er en glide måtte, som giver speed skøjteløbere mulighed for at perfektionere deres teknik, når de ikke er på isen.

Du bør også kigge nærmere på vores støvle og hjelm taske, som passer perfekt til et par støvler og en hjelm. Derudover har den en lille lomme til accessories. Vi har lavet denne taske i samarbejde med Snowtech Whistler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser