×
Menu

3-pak - skøjter

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

3-pak beskyttere til skøjteløb

Hvis du gerne vil passe godt på dine knogler og led, når du er ude på isen, er en 3-pak med beskyttere vejen frem. I en 3-pak finder du den traditionelle kombination af knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere til skøjteløb. Det er værd at bemærke, at mange af disse produkter også egner sig til rulleskøjteløb, skating og andre former for actionsport.

Når man står på skøjter, falder man ofte fremad på knæene og tager fra med hænderne. I den forbindelse er knæ- og håndledsbeskyttere vigtige. Skummet i beskytterne absorberer slaget, og de hårde skaller forhindrer, at du får hudafskrabninger eller yderligere skader. Det er også en god idé at bruge albuebeskyttere, da albuen er et følsomt område med mange nerver. De er designet på en måde, der ligner knæbeskyttere med stødabsorberende skum og skaller på ydersiden, og de kan hjælpe dig med at undgå mange skader.

Glem ikke det allervigtigste stykke beskyttelsesudstyr til skøjteløb - nemlig hjelmen. Gå gerne på opdagelse i vores udvalg af skøjtehjelme, hvis du mangler en.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser