Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skatersko & sneakers

  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 4

Sneakers og hovedsageligt skatersko er velegnede til at bruges, når du kører på skateboard eller løbehjul. Skatersko i vores sortiment bliver fremstillet af kendte streetwear producenter, så du kan være sikker på, at kvaliteten af vores skate sko er helt i top.

Særlige kendetegn ved Skatersko

De fleste skatersko og sneakers i denne kategori er lavet i læder, ruskind eller canvas for at gøre skoene behagelige at have på. Sålen er oftest lavet i vulkaniseret gummi, og den er ekstra tyk, så skoene kan holde til det slid, de bliver udsat for, når du laver tricks. Der er kun lidt eller intet mønster under sålen Desuden har skoene god stødabsorbering, så de kan tage de stød, der kommer ved hårde landinger. Næsten alle de features, som skatersko har, er lavet for at gøre dem så holdbare som muligt, fordi de bliver udsat for meget hård behandling, hvis de regelmæssigt bruges på skateboards. Alligevel skal man være opmærksom på, at skatersko kan nedslides hurtigere end almindelige sko, ikke mindst fordi det slider på skoene, når de er i kontakt med skateboardets ru griptape.

Hvis du bruger dine skate sko, når du laver tricks og ønsker at forlænge deres levetid, kan du købe Shoe Goo. Det er et silikonebaseret materiale, der påføres spidsen af skoen og danner et beskyttende lag på skoens mest udsatte steder.

Selvom skate sko kommer med diverse features, der gør dem velegnede til, når du kører på skateboard, løbehjul eller andet, så er der også mange, der vælger at købe dem, udelukkende fordi de har et cool design og er behagelige at have på.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser