×
Menu

Langrendsbindinger skøjteski

  Filter
Mærker
Kompatible støvler
Monteringsplader til disse bindinger

Værd at vide

Bindinger til skate langrend for optimal fart

Skate langrendsløb minder meget om følelsen af at stå på skøjter. Med den lange glide zone i midten af skien, er ligheden slående. Dette har også mange ligheder med rulleski, hvorfor nogle af vores bindinger til skate langrend også er kompatible med rulleski.

De fleste bindinger til skate langrend er meget lette, dette er for at optimere potentialet for højere fart. I øjeblikket har vi et bredt udvalg af skate bindinger fra Salomon og Rottefella. Top modellen fra Salomon er SNS Pilot Carbon Rs Ski bindingen. Denne binding er letvægts mester inden for skating.

Hos Rottefella er flagskibs skatebindngen Xcelerator Pro Skate modellen, som kun vejer 191 gram. Denne Rottefella binding kan monteres på en NIS plade. Dette gør at du manuelt kan justere bindingens position. Hvis du rykker bindingen fremad, vil du få mere kontrol - Hvis den justeres bagud vil du få mere fart.

Vil du have dine bindinger til skate langrend til at passe på dine rulleski?

Langrendsløbere som nyder at køre på rulleski om sommeren, kan med fordel vælge et sæt skate bindinger, som også er kompatible med rulleski. Et eksempel kunne være Salomon SNS Pilot Carbon RS2 bindingerne, som også er kompatible med rulleski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser