×
Menu

Rulleski støvler - klassisk

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Kompatible bindinger

Støvler til klassisk rulleskiløb bør være åndbare

Klassiske rulleskistøvler er til de rulleskiløbere, der gerne vil fortsætte med at stå på ski og træne langrend, når sneen er smeltet. De er designet med lave støvleskafter, så man kan lave den samme bevægelse med anklerne, som den man bruger indenfor klassisk langrend. Ud over den store bevægelsesfrihed til anklerne, betyder de korte støvleskafter også, at der er anvendt mindre materiale, så støvlerne både vejer mindre og er mere åndbare.

Combi rulleskistøvler er designet til at blive brugt til både klassisk rulleski og skøjt-rulleski. Forskellen fra de klassiske støvler er, at de har mere ankelstøtte, som er godt, når man dyrker skøjtestilen.

Klassiske rulleskistøvler og kompatibilitet

Når du er på udkig efter klassiske rulleskistøvler, er det vigtigt at vide, hvilket bindingssystem, der er på dine rulleski. De fleste klassiske rulleskistøvler er kompatible med NNN-bindingerne (New Nordic Norm), som er et design af Rottefella. Turnamic- og Prolink-bindinger har andre designs, men de har den samme NNN-kompatibilitet som Rottefella-bindingerne. Hvis du gerne vil vide mere om bindinger til rulleski, så tjek vores udvalg af rulleskibindinger.

På hver af vores klassiske rulleskistøvler vil du kunne se, hvilke bindesystemer de er kompatible med. Forudsat at du får den rigtige kombination af støvle- og binding, vil du være spændt sikkert fast til dine rulleski samtidig med, at de vil klikke dig ud præcis, når det er nødvendigt.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken type rulleski du skal gå efter, kan du lære mere om sporten og dens udstyr ved at tjekke vores guide til køb af rulleski ud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser