Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Rulleski dele

Rulleskiudstyr og rulleskidele til at holde dig kørende.

Ligesom alle andre transportmidler, har et sæt rulleski også behov for vedligeholdelse. Selv om du tager godt vare på dit rulleskiudstyr, så vil du på et tidspunkt have brug for at udskifte nogle af rulleskidelene. En af de første ting, som du muligvis bliver nødt til at udskifte er kuglelejer. De fleste skatere, skateboardere og trickløbehjulskørere bruger de samme kuglelejer, men kuglelejer i rulleski er som regel større. En anden stor forskel på baghjulet er nålelejer, der muligvis også skal udskiftes med tiden.

Udover kuglelejer, har denne kategori alle de nødvendige dele for at holde dine rulleski kørende, men vi anbefaler, at altid du bruger lidt tid efter hver tur på at rengøre dine rulleski og smøre de bevægelige dele i hjulopsætningen. Det vil ikke give dig en mere flydende rulleetur, men også forlange levetiden og holdbareden på dine rulleskidele - udskiftning af dele kan spare dig penge i det lang løb.

Nogle har brug for bremser til rulleski

Der er en del forskellige rulleskibremser på markedet, og det er ikke alle rulleski, der har et system til bremser, da der er mange forskellige metoder for at lave et fuldt stop på. For begyndere anbefaler vi altid et rulleskibremsesystem, da der er mange andre tekniske aspekter af at stå på rulleski som du vil fokusere på at lære i begyndelsen af din rulleski ”karriere”.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser