Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Tilbehør til skitøj

  Filter
Farver
Mærker

Hold dit skitøj ved lige

Dit skitøj beskytter dig mod de barske vejrforhold, der nogle gange hersker på skisportsstederne og på fjeldene. Det er vigtigt at sikre, at dit skitøj fungerer som det skal, og derfor kan det nogle gange være nødvendigt at foretage vedligeholdelse af tøjet.

Der findes forskellige plejemidler, som egner sig til de forskellige materialer, der bruges til undertøj, mellemlag og overtøj. Forskellige vaskemidler kan være med til at forbedre tøjets egenskaber efter en tur i vaskemaskinen eller en vask i hånden. Merinould kræver vaskemiddel, der er lavet specielt til merinould, og dun kræver vaskemiddel til dun. Overtøjet kræver en behandling, der fjerner skidt og sikrer åndbarhed og vandtæthed. Husk at det altid er vigtigt, at du læser vaskeinstruktionerne på dine beklædningsgenstande. Nogle produkter kan tåle maskinvask og andre kan ikke.

Udover produkter til at rense dit skitøj med kan du i denne kategori også finde andre produkter såsom bælter og booties, som også kan være med til at højne din komfort på skituren. Hvis du beslutter dig for, at det bedre kan betale sig at investere i noget nyt skitøj, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af skitøj.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser