×
Menu

Løbehjul handsker

  Filter
Størrelse

Hvorfor bruge løbehjul handsker?

Med handsker til løbehjul kan du beskytte dine hænder, holde dem varme og forbedre dit grip. Selv de bedste riders falder, når de står på løbehjul, og ofte vil man helt instinktivt tage fra med hænderne for at beskytte resten af kroppen. Hvis du har handsker på, kan du undgå hudafskrabninger på hænderne.

Derudover kan du bruge handskerne til at holde hænderne varme, når et er koldt. Mange handsker har desuden ventilationshuller og er lavet i åndbare materialer. Løbehjulshandsker kan også forbedre dit grip.

Forskellige typer af handsker til løbehjul

Handsker til riders på løbehjul fås i forskellige farver og stilarter, og de kan være en cool tilføjelse til dit look. Mange moderne designs har en polstring, der hærdes, når den udsættes for slag.

Nogle handsker er designet som cykelhandsker, hvor fingerspidserne er eksponerede. Mange løbehjul handsker kan også bruges til andre sportsgrene som fx BMX.

Desuden er der mange riders, der bruger håndledsbeskyttere for at opnå endnu bedre beskyttelse.

Hvis du gerne vil have fat i noget mere beskyttelsesudstyr til løbehjul, kan du tjekke vores udvalg af hjelme til løbehjul og knæbeskyttere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser