Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skate tools til skateboards

  Filter
Farver
Mærker

Hvilket skatetool skal jeg vælge?

Det er altid en god idé at have noget værktøj i nærheden, hvis du pludselig får behov for at reparere dit skateboard. Man kan få multiværktøjer, der er lavet specifikt til skateboards, og de er som regel formet som et T eller som et Y. De har svensknøgler i forskellige størrelser, og så har de en unbrakonøgle, hvor der er en stjerneskruetrækker i den ene ende.

Udover skatetools er det også nyttigt at have noget værktøj til vedligeholdelse og rens af kuglelejer. Du kan finde forskellige produkter til at rense og smøre dine kuglelejer, og du kan også få værktøj, der sikrer at du ikke skader dine kuglelejer ved at stramme møtrikken for meget, når du sætter hjul på. På den måde kan du være sikker på, at dine kuglelejer holder længe, og at dine hjul ruller ordentligt.

Er et skatetool nødvendigt?

Der findes ikke noget værre end et skateboard, der går i stykker midt i en session, og det er præcis derfor, at du altid skal have noget værktøj i nærheden, når du skater.

Med et skatetool er det let altid at have det mest nødvendige værktøj med sig. Et skatetool kan bruges til at løse de fleste problemer, der opstår på farten, og du kan naturligvis også bruge værktøjet til andre formål end reparation af skateboards.

Derfor er et skatetool altid en fordel. Og da de er små og lette at have med på farten, er der ikke nogen undskyldning for ikke at tage det med.

Hvad er forskellen på de forskellige skatetools?

Selvom der er mange forskellige skatetools fra forskellige brands, har de som regel den samme funktionalitet. Så gå efter det tool, du synes ser fedest ud.

Der findes dog mere avancerede all-in-one skatetools, der har flere funktioner end almindelige skateboard tools. Der er fx nogle, der kan bruges til at opfriske gevindet på hjulakslerne, og nogle, der har unbrakonøgler i flere forskellige størrelser. Den type værktøj er oplagt til dem, der godt kan lide at reparere og justere på deres setups.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser