×
Menu

Skate tool til skateboards

  Filter
Farver
Mærker

Skate tool - en skateboarders bedste ven

Tjek vores udvalg af multi-, Y- og T-værktøj ud på denne side. Alt værktøjet i denne kategori kan bruges til skatebords og er derfor såkaldt skateboard værktøj.

Et skate tool er et must at have – især hvis du skater en del. Der er ikke noget værre end at ankomme til skateparken eller dit yndlingsspot, skate et par minutter for så at opdage, at du har mistet en skrue eller bolt, så du er nødt til at gå hele vejen hjem for at reparere det.

Med dit eget skate værkstøj kan du nemt vedligeholde og reparere forskellige dele af dit skateboard. Bevæbnet med et såkaldt skate T-værktøj kan du fixe næsten alle problemer på stedet. Værktøjet kan også bruges til mange andre ting og reparationer end dem på dit skateboard.

Et skateboard T-værktøj vil redde dagen

Den lille størrelse på skateboard værktøjet gør det nemt for dig at tage det med i tasken, når du skal ud og skate - klar til at bruge på stedet. Hvis du ikke allerede har et, så bør du købe et - det er uden tvivl en skateboarders bedste ven - næst efter boardet selv naturligvis!

Som du kan se har vi lidt forskelligt skateboard værktøj, som faktisk kan klare de samme udfordringer. Så når du beslutter dig for hvilket stykke værktøj, du skal vælge, så vælg det design, du bedst kan lide. Vi anbefaler selvfølgelig SkatePro værktøj, men de andre mærker, som vi fører, laver også T-værktøj af samme høje kvalitet.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser