×
Menu

Longboard handsker

Brug altid longboard handsker når du slider downhill

Longboard handsker fungerer som beskyttelsesudstyr, når du er ude at longboarde og kører downhill. Med et par longboard slide handsker er dine hænder beskyttet, så du kan udføre gode slides, uden at bekymre dig om at slå dine hænder.

Handskerne er oftest lavet af holdbare lædermaterialer og har slide pucks, som giver dig maksimal beskyttelse, når du sprænger lydmuren på dit downhill ride!

Når du bruger slide handsker, vil du opdage at deres slide pucks slides ned væsentligt hurtigere end resten af handsken. Vi sælger derfor pucks til longboard handsker separat - for at forlænge levetiden af handskerne. Pucks er konstrueret af thermoplastik, som giver en overflade med lav friktion, der tillader dig at glide på den hårde asfaltoverflade med høj hastighed.

Longboard handsker til begyndere og eksperter

Vi har et stort udvalg af forskellige slide handsker til både begyndere og professionelle riders. Begyndere vil oftest have brug for et par handsker, hvor der også er pucks på fingerspidserne, imens de mere erfarne riders ofte prioriterer fleksibilitet og derfor vælger en handske uden pucks på fingrene. Disse handsker har oftest en hård læderoverflade på fingerspidserne eller et lag kevlar.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser