×
Menu

Longboard handsker og slide-pucks

Er det nødvendigt at bruge longboard handsker?

Longboardere bruger specialfremstillede handsker til at maksimere deres longboarding. Longboard slide gloves bruges til at opretholde balancen ved at lade hænderne glide hen over jorden, når man tager skarpe sving ved høj fart. Longboard handsker kan genkendes på deres slide-pucks. Det er de runde skiver, der ses i håndfladen på de fleste longboard handsker. Når longboard handskerne er in action, lægges størstedelen af brugerens vægt på pucken.

Longboard handsker skal helst være lette og fleksible, og have en sikker pasform. Traditionelt laves longboard handsker i læder. Læderet giver handskerne holdbarhed og slidstyrke. Andre materialer der ofte ses i longboard handsker er nylon, ruskind og kevlar.

Longboard slide pucks hjælper dig med at bevare kontrollen

Samtidig med at de giver ekstra beskyttelse, er slide-pucks også med til at give forbedret kontrol, og derfor er de særligt nyttige til freeriding og downhill longboarding. Det mest almindelige er at have en puck i håndfladen, men man kan også få pucks til hver enkelt finger. For at beskytte bedst muligt bør pucken placeres på den del af håndfladen, der grænser op mod håndleddet - altså den del af håndfladen, man tager fra med, fx i forbindelse med styrt.

Selvom de fleste pucks er lavet af slidstærk polyuretan, tager de imod så meget slitage, at de bør skiftes ud jævnligt.

Et andet stykke udstyr, der er afgørende for, at du kan bevare kontrollen over dit longboard, er griptapen, så tjek vores udvalg af longboard griptape.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser