×
Menu

Knæbeskyttere løbehjul

  Filter
Mærker
Størrelse

Hvilke knæbeskyttere bruges til løbehjul?

Knæbeskyttere til løbehjul er helt essentielle. Knæbeskyttere absorberer stød og slag, når du falder, så du undgår blå mærker og hudafskrabninger på knæene. Med knæbeskyttere mindsker du risikoen for at komme til skade, og dermed behøver du ikke at passe så meget på, når du forsøger at lære nye tricks. Alle riders bør bruge knæbeskyttere - uanset niveau og stil.

Løbehjul knæbeskyttere er alsidige og kan ofte bruges til andre sportsgrene som fx rulleskøjteløb eller skateboarding. Beskytterne fås i mange forskellige designs, hvilket betyder, at enhver kan finde frem til et par, der passer.

Hvilke knæbeskyttere er bedst til løbehjul?

De bedste knæbeskyttere til løbehjul er både sikre og fleksible. Hvis de sidder stramt og er ukomfortable, kan det hindre blodcirkulationen. Sidder de derimod for løst, kan de falde af. De fleste beskyttere spændes fast med elastikstropper, der har velcro i enderne, og det betyder, at de er ret fleksible i forhold til pasformen.

Moderne knæbeskyttere er designet til at være lette og komfortable, så du kan fokusere på at præstere dit bedste uden at være generet af beskyttelsesudstyret. De fleste knæbeskyttere er lavet af et blødt skummateriale med et hårdt lag yderst. Nogle modeller er lavet med store plastikskaller og tyk polstring, der kan beskytte knæene ved store styrt.

Det kan være en fordel at købe et sæt med beskyttere fremfor at købe dem enkeltvis. Hvis du gerne vil købe et beskyttersæt til løbehjul, kan du tjekke vores 2-pak beskyttersæt.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser