×
Menu

Longboard Decks

  Filter
Mærker
Deck længde
Deck bredde
Riding Style

Værd at vide

Køb et longboard deck som passer til din stil

Et Longboard deck er basen på et longboard og det som bestemmer køreegenskaberne. I denne kategori finder du et udvalg af longboard decks, som lader dig bygge et longboard som passer din personlige stil.

Uanset om du har leder efter adrenalin sus, høj hastighed og stejle bakker, eller du er typen, som gerne vil have et board til at cruise gennem byen og nyder det gode vejr, eller måske er du typen som leder efter et longboard til tricks så du kan blære dig i den lokale skatepark - Vi har longboard decks som passer lige din stil.

Longboard Decks konstruktion

Konstruktionen og formen på et longboard deck afgøre den måde, longboardet giver dig mulighed for at køre. Downhill longboard decks og freeride longboard decks består ofte af 7-9 lag af ahorn træ. Dette efterlader dig med et super responsivt deck, som er meget stabilt ved høje hastigheder.

På den anden side, hvis du leder efter et cruiser longboard deck eller carving longboard deck, vil du ofte have mere komfort end du har på downhill decks, til når du kører ned ad bakke med høj hastighed. Et cruiser longboard deck har mellem 3-7 lag af ahorn træ kombineret med en hybrid konstruktion, herunder er bambus og glasfiber lag perfekt til cruising eller carving. Mere flex betyder også, at du kan pumpe dit longboard og lettere vedligeholde eller øge din hastighed.

Longboard deck former

Et longboard decks form definerer, hvilken stil af longboard du vil køre. Generelt findes der seks typer longboard deck former: Carving, cruiser, downhill, freeride, freestyle og dancer. Læs mere om de forskellige former her.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser