×
Menu

Deck spacers til trick løbehjul

  Filter
Mærker

Værd at vide

Deck spacers holder hjulet på plads

Er dit løbehjuls deck og hjul ikke kompatible? Er dit hjul ikke centreret mere? Bare rolig, deck spacers kan hjælpe dig.

Deck spacers på løbehjul udfylder det ekstra mellemrum mellem decket og hjulet. Dette sikrer, at hjulet forbliver centreret og at det ikke ryster frem og tilbage. Desuden sikrer de også, at akslen og hjulkonstruktionen er stiv og solid. Nogle deck spacers er også designet til at holde bremsen på plads.

Deck spacers kan være mærke og modelspecifikke. Derfor er det vigtigt at tjekke om de matcher, når du har brug for nye spacers. Du kan finde oplysninger om størrelse og kompatibilitet i produktbeskrivelsen og specifikationerne for hvert produkt.

Deck spacers monteres gennem hjulakslen og skal placeres på begge sider af hjulet. Standardstørrelsen for en hjulaksel på et løbehjul er 8 mm, men længden kan stadig variere meget. Derfor skal du kontrollere i produktbeskrivelsen.

Bemærk også, at de fleste spacers sælges separat, og du skal købe to stykker for at færdiggøre et sæt.

Hvis du stadig føler dig usikker på deck spacers, og som du har brug for, er du velkommen til at ringe til os. Vores eksperter er altid klar til at guide dig gennem processen med at erstatte eller opgradere dine spacers.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser