×
Menu

Tilbehør

Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Hvad er det bedste vandsportsudstyr?

Vandsportsudstyr og surf tilbehør er uundværligt for enhver, der elsker at bruge sin dag på vandet. En poncho hører til i denne kategori. Du kan bruge den til at beskytte dig mod solen eller den kolde vind, men du kan også skifte dit tøj under den, så du ikke behøver at blotte dig for andre strandgæster. Alle der elsker deres board - uanset hvilken type board - har et reparationssæt med sig. Især dem, der bruger oppustelige boards.

En ekstra ventil til at pumpe op eller lukke luft ud er et stykke vandsportsudstyr, der kan redde din dag. Du kan let erstatte ventilen på dit paddle board, så du kan komme på vandet. En nøglelås er den bedste måde at sikre dine nøgler i mens du er ude at surfe. Du kan låse den fast til dit skab eller håndtaget på din bildør, uden at skulle bekymre dig om tyveri.

Hvilket vandsportsudstyr er godt at have til bilen?

Ikke alle vandsportsentusiaster er så priviligerede, at de kan hoppe i vandet tæt på deres hjem. Hvis du rejser med bil for at komme til stranden, bør du overveje at anskaffe et håndklæde til dit bilsæde, tagstropper eller en torque skruetrækker. Selv hvis du er våd og har sand over det hele, kan kan du trygt hoppe ind i bilen med vandtætte håndklæder på bilsæderne.

Tagstropper er vigtig tilbehør, hvis du ikke har plads til dine boards inde i bilen. Med dem kan du sikre, at dit surfboard er ordenligt monteret på tagbøjlerne, og ikke falder af på ujævne vejstykker. En torque skruetrækker er et must-have for alle surfere, der er på farten. Med den kan du blandt andet justere tagbøjlerne på bilens tag.

Leder du efter andet udstyr? Tjek vores Beskyttelse til Vandsport og Våddragter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser