×
Menu

BMX frempinde

Sortering
Farver
Mærker
Frempind type/Længde
Frempind højde
Frempind diameter
Nulstil

Sortering

Anvend

Farver

NulstilAnvend

Mærker


NulstilAnvend

Frempind type/Længde

NulstilAnvend

Frempind højde


NulstilAnvend

Frempind diameter
NulstilAnvend
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Betydningen af BMX frempind

Formålet med frempinden på en freestyle BMX er at fastgøre styret til forgaflen. Frempinden er den del, der spændes omkring henholdsvis forgaflen og styret. BMX frempinde har stor indflydelse på, hvordan forenden på din cykel kommer til at føles. Frempinde fås i forskellige længder og højder, der har stor betydning for, cyklens stabilitet og respons.

Hvilken størrelse BMX frempind skal jeg bruge?

Når du overvejer, hvilken størrelse BMX frempind du skal bruge, er længden og højden de to vigtigste mål at kigge på.

Længden på en BMX frempind måles fra midten af det hul, der spændes om forgaflen til midten af det hul, der spændes om styret. En længde på 50 mm er ret almindelig. En længere frempind giver mere stabilitet, mens en kortere frempind er mere responsiv.

Højden på en BMX frempind, eller rise på engelsk, angiver hvor højt styret sidder hævet over frempindens midtersektion. Dette har betydning for, hvor højt eller lavt styret kommer til at sidde og varierer mellem 8 - 36 mm. Det er helt op til personlige præferencer, om man skal skaffe en frempind med mere eller mindre højde, og det handler i sidste ende om din komfort, når du kører.

Top load BMX frempind eller front load BMX frempind

Frempinde kan monteres på to forskellige måder alt efter hvilken type frempind, det drejer sig om. Der findes top load, og front load. På en front load frempind monteres styret på forenden af frempinden. En frempind, hvor belastningen ligger på frempindens front, foretrækkes ofte af de lidt højere ryttere, da styret er placeret længere væk.

På en top load frempind monteres styret på oversiden af frempinden. På top load frempinde sidder styret højere end på front load frempinde. Derfor anbefales en top load frempind til din freestyle BMX, hvis du foretrækker at styret sidder højt.

Husk! Når du vælger frempind, skal du sikre, at den har samme diameter som dit styr. Denne info kan du finde blandt specifikationerne for det enkelte produkt. Størrelsen på BMX styr er enten 22,2 mm (almindelig) eller 25,4 mm (oversized).

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser