×
Menu

BMX frempind

  Filter
Farver
Mærker
Frempind type/Længde
Frempind højde
Frempind diameter
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

BMX frempind spiller en stor rolle

Formålet med BMX frempind på en freestyle BMX cykel er at fastgøre stangen til forgaffelen. Det er i frempinden kompressionen er lavet.

Freestyle BMX frempind spiller en stor faktor i, hvordan forenden af ​​din BMX freestyle cykel kommer til at føle. Den primære forskel mellem freestyle ved en BMX frempind er længden og stigningen i højden. Højde og længde er begge faktorer, som kan påvirke, hvor hurtigt balancen vises på cyklen. En kort BMX frempind giver en mere responsiv front på din BMX freestyle cykel, hvor en lang BMX frempind giver en mere langsom og kontrolleret front. En freestyle BMX-frempind bestemmer, hvor langt væk fra brystet er. En kort stang kombineret med en forgaffel med en kort hjulforskydning gør det nemt at komme op på forhjulet.

Har du brug for en topbelastning eller en frontbelastning?

Der er to måder, som styret kan monteres på frempinden, topbelastning og frontbelastning. På en frontstang er stangen monteret på frempindens forside. En frontstamme foretrækkes ofte af de højere riders, da den placerer styret længere væk fra rideren.

På en topbelastning er styret monteret på toppen af ​frempinden. Topbelastningen er højere end frontbelastningen. En topbelastning anbefales, hvis du foretrækker at køre med et højere styr.

Bemærk: Vær sikker på, at frempinden du leder efter, er den samme størrelse som dit håndtag.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser