×
Menu

BMX håndtag

  Filter
Farver
Mærker
Håndtag længde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Find det rigtige BMX håndtag til styret

BMX håndtag er vigtige for at have kontrol over BMX-styret. Bløde grips foretrækkes ofte fordi de fungerer som en støddæmper, der beskytter riderens hænder for store chok.

Når det kommer til håndtag til BMX, er personlige præferencer nøgleordet. Freestyle BMX er en sport, hvor riders har tendens til at prøve en hel del forskellige modeller, inden man går ind på et bestemt mærke og model.

Du vil måske opdage, at de fleste BMX-riders erstatter grebet på deres styr ofte. Ting som svedige hænder, store drops, beskidte styr, fald til jorden eller regnvejr bidrager alt sammen til ødelæggelsen af ​​dine BMX grips.

Et par friske og funktionelle BMX håndtag er afgørende for at have godt greb omkring styret og er vigtigt at have, hvis du vil udføre dit bedste. Med meget lidt eller ingen greb er manuals og bar spins sværere at udføre.

3 tip til at montere håndtag til BMX

Har du nogensinde kæmpet hårdt under montering af håndtag? Her kommer et par tip, vi bruger i værkstedet, der kan gøre montering af håndtag lettere.

  • Luftkompressor: Hvis du bruger en luftkompressor, kan du blæse luft ind i håndtagene. Håndtagene glider let på med en luftkompressor.
  • Strips: Anbring ca. 4 plastik strips inde i grebene. Ved at bruge strips inde i håndtagene mindskes modstanden og håndtagene kommer lettere på. Træk stripsne ud af håndtagene, og du er færdig.
  • Vi​​​​​​nduesrens og andre hurtig fordampningsvæsker: Ved brug af hurtige fordampningsvæsker på baren gør overfladen mere glat og håndtagene kan installeres uden det store besvær.
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser