×
Menu

Ishockey tilbehør

  Filter
Mærker

Ishockey snørebånd og andet ishockey tilbehør

Ud over klinge og støvle, så er snørebåndene en essentiel del af dit ishockey set-up. Hvis du har dyrket sporten regelmæssigt, så har du garanteret allerede tilbagelagt et par meters snørebånd gennem karrieren. Heldigvis er ishockey snørebånd hverken dyre eller besværlige at udskifte. I denne kategori finder du diverse former for ishockey snørebånd i højeste kvalitet, og vi garanterer, at vi har et par, der passer til dit behov og stil.

Denne kategori er også hjem for andet ishockey tilbehør, der ikke passer ind under andre kategorier.

Uanset om du er nybegynder eller har været på isen længe, så er det vigtigt, at du plejer din klinge, så den kan forblive ren og skarp. Til dette formål har vi en klingesliber fra Tempish. Vi har også light-udgaven fra Prosharp. Denne model er designet til at være så lille som muligt i størrelsen, og netop derfor vælger mange ishockey spillere, at have denne klingesliber med sig ud på isen, for at slibe klingen når der er spilstop som fx. icing.

Lær at spille ishockey

Det er ikke nær så nemt at begynde til ishockey som til street hockey. Især børn og unge har en tendens til at opgive sporten før de overhovedet rigtigt er kommet igang. Derfor er det vigtigt, at du som forældre lærer dit barn at skate før han/hun sendes til første ishockey træning. Vores skate trainers fra Tempish er et godt værktøj til at få nybegyndere godt i gang.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser