Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Ishockey tilbehør

  Filter
Mærker

Hold dig forberedt med det rette ishockey-udstyr

Ishockey er en hurtig og meget fysisk sport, hvor der stilles store krav til udstyret. Du kan forlænge holdbarheden af dit udstyr ved at skifte slidte dele ud. Den rette vedligeholdelse betyder, at du sparer penge, og at dit udstyr fungerer så godt som muligt. NHL-spillere har altid store mængder udstyr med sig i deres tasker, og det har du også god grund til at have.

Skøjtebeskyttere til beskyttelse af klingerne

Klingerne på skøjterne er enormt vigtige, og ishockeyspillere vil gerne have, at de er så skarpe som muligt. Dette giver den bedste kontrol på isen. Skøjtebeskyttere er nogle plastikskinner, man sætter på klingerne, når skøjterne ikke er i brug. Med dem kan man forhindre at klingerne bliver beskadigede, når de ligger i tasken eller omklædningsrummet, og samtidig beskytter de også dine hænder.

Udover hockeystave og skøjter, er ishockey snørebånd også noget vigtigt udstyr. Hvis du er ligesom de fleste hockeyspillere, vil du sandsynligvis arbejde dig igennem mange meter snørebånd i løbet af din karriere. Heldigvis er ishockey snørebånd både nemme og billige at skifte ud.

Du kan også finde ishockey tandbeskyttere i denne kategori, men hvis du leder efter noget af det lidt større beskyttelsesudstyr, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Hockey beskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser