Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

Skihjelme

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Brug altid skihjelm, når du står på ski

Skihjelmen er klart det vigtigste stykke beskyttelsesudstyr til skiløbere. De giver effektiv beskyttelse af hovedet, hvis man styrter. I de senere år er der kommet større fokus på beskyttelse af hovedet i forbindelse med skiløb, og antallet af skiløbere, der bruger hjelm, er blevet meget større. De bedste skihjelme er godkendte til skisport, og de skal sidde korrekt på hovedet. For at gøre det let for dig, har vi kun godkendte hjelme i denne kategori. Derfor kan du nøjes med at fokusere på at vælge en hjelm i et design, du kan lide.

Der er ikke forskel på skihjelme til herrer og damer, da hovedstørrelsen ikke varierer ret meget mellem kønnene.

Vigtige egenskaber på en skihjelm

Som nævnt skal skihjelme have en offentlig godkendelse, og hvis de har certifikationen EN 1077 betyder det, at de imødekommer den europæiske sikkerhedsstandard. MIPS-teknologien absorberer effektivt stød og slag, der kommer fra forskellige vinkler. Ventilationssystemer, størrelsesindstilling og visir er nogle af de egenskaber, du bør gå efter.

Skihjelme i korrekte størrelser

Størrelserne går fra XS til XXL uanset om det drejer sig om ski- eller snowboardhjelme. Brug et blødt målebånd til at måle omkredsen på dit hoved, så du kan finde ud af, hvilken størrelse skihjelm, der passer til dig. Hjelmen skal sidde stramt, og den skal ikke kunne glide omkring på hovedet, når du ryster det frem og tilbage eller fra side til side.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser