×
Menu

Skihjelme

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Allerførst - skihjelme

Det her er stedet, hvor du kan finde det mest essentielle, når det kommer til vinterbeskyttelsesudstyr, bedre kendt som skihjelme

Flere og flere bruger skihjelm i dag, hvilket har ændret trenden inden for design, komfort og holdbarhed drastisk. Nye teknologier og systemer med bedre beskyttelse mod slag kommer konstant på markedet, så der er ingen undskyldning for ikke at have hovedet beskyttet.

Skihjelme er bygget til ikke kun at beskytte dit hoved imod slag. De sørger også for at holde dig varm ude på bjerget. Når du har en hjelm på, er det også et boost for selvtilliden, fordi du føler dig sikker. Det betyder, at du kan få det bedste ud af dagen på pisterne og give dig lidt ekstra.

Den rette pasform på skihjelme

Hjelmen skal sidde godt og tæt på hovedet, så den ikke bevæger sig, når du ryster hovedet. På den anden side skal den ikke være så stram, at det bliver ubehageligt eller irriterende. Den skal sidde tæt på dit hoved og med hagestroppen på rette sted. De forskellige produkter har normalt forskellige anbefalinger til deres hjelm, så vær sikker på at følge deres anbefalinger.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser