×
Menu

Inliners Herre - Rulleskøjter til mænd

Herre|Dame|Børn
  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Kom i form med rulleskøjter til mænd

Her finder du rulleskøjter til herre og rulleskøjter til større drenge. Rulleskøjterne i denne kategori er fitness rulleskøjter, hvilket vil sige, at de er velegnede til motions rulleskøjteløb. Du kan finde inliners til såvel begyndere som let øvede rulleskøjteløbere.

Mange mænd foretrækker inliners frem for side-by-side rulleskøjter. Både fordi inliners kan bruges til forskellige rulle sportsgrene, og fordi de er mere retningsstabile og derfor velegnede, hvis man ønsker at køre stærkt. Desuden har mange inliners et mere neutralt eller maskulint design end side-by-side rulleskøjten.

Klinger til rulleskøjter til herre

De fleste inliners har enten en plastik eller en aluminiums klinge, men da en almindelig plastik klinge kun anbefales til en vægt på under 80 kg, så vil det som regel være en god idé at vælge en klinge i aluminium når du køber rulleskøjter til herre. Fordi plastik klingen er blødere end aluminiums klingen, giver det lidt mere modstand at køre med sådan en, og man skal derfor arbejde mere for at få fremdrift. Aluminiums klingen er som oftest hårdere end plastik klingen, og giver derfor også mere stabilitet og gør det muligt at køre hurtigere. Dog laves aggressive skates ofte med en stærk plastik klinge, da denne egner sig bedst til tricks.

Et generelt kendetegn ved inliners i denne kategori er den høje støvle, der både giver god komfort og ankelstøtte. Desuden er de lavet til udendørs brug og de er velegnede til motions rulleskøjteløb og almindelig transport fra sted til sted. Hvis du leder efter rulleskøjter til mænd, som egner sig til skating på motionsplan kan du helt sikkert finde den rigtige model her.

Inliners med eller uden bremse?

De fleste rulleskøjter til herre i denne kategori har en bremse bag på skøjten. Hvis man er begynder eller bruger sine inliners til træning er det en god idé at vælge en rulleskøjte med bremse. Hvis man derimod skal bruge sine inliners til f.eks. speed skating eller rulle hockey, skal man vælge en model, der er designet til den pågældende sport, og disse modeller har typisk ikke en bremse, da den nemt kan komme i vejen og da bremsen er overflødig, når man har gode bremsefærdigheder.

Få hjælp til at vælge den rigtige model ved at læse om Køb af rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser