×
Menu

Inliners - Herre

Herre|Dame|Børn
  Filter
Farver
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter
Niveau
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Alle fordelene ved inline rulleskøjteløb

Rulleskøjteløb er en fantastisk blanding af cardio og styrketræning, der fokuserer på den nedre del af kroppen. Denne sport kan varmt anbefales, hvis du gerne vil tabe dig eller træne dine ben- og ballemuskulatur imens du dyrker en udendørs aktivitet. Samtidig kræver det fokus at koordinere sine bevægelser og holde balancen, når man står på rulleskøjter, så det er også god træning for sindet.

Hvad er det særlige ved inliners til mænd?

Mange tror at forskellen på inline rulleskøjter til mænd, kvinder og børn kun ligger i udseendet, men faktisk er mange inliners designet med en pasform, der henvender sig til bestemte brugere.

Mænd har bredere fødder end kvinder, og inliners til mænd er designet specifikt til at passe til herrefødder. Kønsspecifikke rulleskøjter har som regel størrelser, der svarer til almindelige skostørrelser, men vi anbefaler, at du altid tjekker vores størrelsesguides og måler dine fødder, når du køber inliners online.

Sådan vælger du de helt rigtige inliners

Valget af inline rulleskøjter begynder med valget af hjulstørrelse. Store hjul og en lang frame er det optimale valg, hvis du gerne vil køre hurtigt og stabilt, hvor mindre hjul med en kortere frame er perfekt til slalom og skarpe sving.

Du skal også vælge, om du vil have en hård eller blød støvle. Hårde støvler giver fantastisk ankelstøtte, de er enormt holdbare og perfekte til at køre omkring byen. Bløde støvler er enormt åndbare, mere komfortable og perfekte til fitness og mellemdistance ture.

De fleste inline rulleskøjter til mænd har frames, der enten er lavet i et kompositmateriale eller aluminium. Man kan også få frames, der er lavet af plastik, men dette anbefales kun til folk med lav kropsvægt. Oftest vil man anbefale, at gå efter en aluminiumsframe, når man køber inliners til herrer.

Uanset hvilket køn, du identificerer dig med, er det en god idé at beskytte din krop, når du står på rulleskøjter. Gå på opdagelse i vores udvalg af skaterhjelme og beskyttelsessæt, så du altid kan komme hjem fra dine blading-sessions i god behold.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser