×
Menu

Hjul til surfskates

Sortering
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Hjul hårdhed
Nulstil

Sortering

Anvend

Farver

NulstilAnvend

Mærker


NulstilAnvend

Hjuldiameter

NulstilAnvend

Hjul hårdhed
NulstilAnvend

Hvilke hjul er bedst til surfskating?

Et væsentligt aspekt ved efterligningen af den ægte 'surffølelse' på et skateboard er at finde de helt rette surfskate hjul. De to vigtigste ting at tage højde for, når du køber surfskate hjul, er henholdsvis deres diameter og deres hårdhed (hårdheden måles i durometer).

Det er mest almindeligt at bruge hjul med en diameter på mellem 60 og 70 mm, men det er muligt at få dem i mindre størrelser. Alt over 70 mm giver en markant øget risiko for wheelbites, når du kører. Bruger du mindre hjul, kan du komme hurtigere op i fart, men tilgengæld vil din tophastighed være langsommere, end hvis du bruger store hjul.

Hjulenes hårdhed måles på durometer-skalaen, præcis ligesom andre skatehjul. Jo højere tallet er, des hårdere er hjulene. Bløde hjul giver et bedre grip, mens hårde hjul giver mere fart. Hvilken type du vil gå efter, er op til dine personlige præferencer. Du får en god all-round performance, hvis du vælger hjul, der har en hårdhed på mellem 78A og 84A.

Hvornår skal jeg skifte mine surfskate hjul?

Der er ikke nogen fast udløbsdato på surfskate hjul. Hvor ofte du bruger dem - og hvordan du bruger dem - har stor indflydelse på, hvor længe de kommer til at holde. Hvis hjulene er ved at miste deres oprindelige form og har flatspots, så er det tid til at se sig om efter et nyt sæt. Husk også at vedligeholde dine kuglelejer.

Hvis du har behov for en opgradering af dine trucks, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af surfskate trucks.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser