×
Menu

Bremser til BMX

  Filter
Mærker
Gyro kompatibel

Værd at vide

Bør jeg have bremser på min BMX?

BMX bremser er vigtige for din sikkerhed på BMX. I sidste ende er det helt op til dig selv, om du vil sætte bremser på din BMX. BMX bremser er ikke kun praktiske i forhold til at stoppe op, men også til at justere din hastighed og prøve nye tricks af. Derudover er det mange steder et lovkrav, at du har bremser på din cykel, hvis du kører på offentlige veje.

Når du køber bremser, kan du enten købe et helt BMX bremsesæt eller enkelte dele som fx BMX bremseklodser, bremsehåndtag og bremsekabler. Selve BMX bremsen består af fire dele: bremseklodser, arme, fjedre og bolte.

De forskellige typer af BMX bremser

Freestyle cykler har som regel U-bremser foran og bagpå, hvor race BMX cykler bare har en enkelt V-bremse bagpå. BMX U-bremser monteres på stellets underside, så de forstyrrer dit generelle setup mindst muligt. På mange nutidige BMX cykler er U-bremser blevet standard takket være deres holdbarhed og simple design.

Et andet system til BMX bremser er BMX gyro bremser. Dette system er skabt til at gøre det muligt for styret at rotere uendeligt mange gange omkring sin egen akse - uden at bremsekablerne kommer i vejen. Hvis du har erfaring med at reparere din BMX cykel, så burde det ikke være svært for dig at montere Gyro bremser.

Hvis du er på jagt efter andre opgraderinger til dit BMX setup, så se vores store udvalg af dele som fx BMX stel og dæk.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser