Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Komplette cruiser boards

  Filter
Farver
Mærker
Deck længde
Deck bredde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hurtige og adrætte cruiserboards

Cruiserboards er cruiseworthy retro-skateboards, som man let kan have med på farten, og som har helt optimale egenskaber i forhold til at cruise på gaderne.

Cruiser-skateboards kan minde om små longboards i forhold, hvordan det føles at køre på dem, men de har ofte kortere decks og mindre hjul end longboards. De er enormt adrætte og hurtigtreagerende, hvilket er helt idéelt, når du cruiser rundt i byen eller til og fra skole eller arbejde.

Generelt findes der to forskellige slags cruisers: cruiserboards i træ og cruiserboards i plastik. Hvis du leder efter et cruiserboard i plastik, bør du tjekke vores kategori med pennyboards & plastic cruiserboards.

Cruiserboards vs. almindelige skateboards

Cruiserboards er en blanding af almindelige skateboards og longboards, og generelt er de ikke meget større end almindelige skateboards. Deres shape er ofte inspireret af old-school skateboards fra 70'erne.

Selvom du sagtens kan finde et retro-skateboard med et helt fladt deck, er cruiserboard decks oftest udstyret med en kicktail (eller dobbelt kicktail), og i den henseende ligner de almindelige skateboard decks. I modsætning til almindelige skateboards har cruiserboards dog en directional shape. Cruiserboards har også større og højere trucks end almindelige skateboards.

Hjul til cruiserboards er ofte større og blødere end almindelige skateboard-hjul. Dette giver et solidt vejgreb, hastighed og smidighed. Samtidig er deres bushings meget fleksible, så boardet er lettere at manøvrere og dreje end de fleste almindelige skateboards.

Kan man lave tricks på cruiserboards?

Cruiserboards er hovedsageligt egnede til at cruise omkring i urbant terræn - og evt til at lave nogle surfmoves imens man gør det. Man kan også lave tricks med cruiserboards, og her er kicktailen en kæmpe fordel, hvis du gerne vil have mulighed for at poppe en ollie af og til.

Det er dog ikke så let at lave tricks på cruisers, da de er tungere og har større hjul. Den tungere konstruktion gør, at det er sværere at lave fliptricks og at komme op i luften. Du vil også have mindre air-time, og boardet vil reagere langsommere.

Så hvis du gerne vil fokusere noget mere på tricks og stunts, bør du gå efter et moderne popsicle skateboard. Tag et kig på vores udvalg af komplette skateboards, hvis du vil se, om vi har et skateboard, der passer til din stil.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser