×
Menu

Beskyttelse vandsport

Tænk på sikkerheden når du morer dig på vandet

Det er sjovt at være på vandet, men du kan komme alvorligt til skade, hvis du ikke gør brug af den rette beskyttelse til vandsport. Hvilken beskyttelse der er relevant for dig afhænger af, hvilken vandsport du dyrker. Vores udvalg dækker over beskyttelse til alle former for vandsport, både SUP, wakeboarding og surfing.

Generelt er det altid en god idé at have en godkendt hjelm til vandsport samt en redningsvest eller en flydevest. Det er vigtigt at tænke på, at vandet kan føles ligeså hård som beton, når du rammer det ved høj hastighed, så vandsportshjelme er bygget til at kunne beskytte ved enormt hårde slag.

Hvis du dyrker wakeboarding eller kitesurfing, er en impact vest en nødvendighed. Beskyttelsesveste til wakeboarding reducerer og absorberer slaget, hvis du styrter ved høje hastigheder, og hjælper med at forhindre blå mærker eller mere alvorlige skader.

Redningsvest eller flydevest?

De ligner hinanden, men hvad er forskellen på dem? Redningsveste er designet til at holde dig flydende, selvom du ikke er i stand til at svømme eller er bevidstløs. De har en krave til at støtte din nakke og sørge for, at dit ansigt forbliver oven vande.

Flydeveste er derimod designet til at du kan svømme, mens du har en på. De egner sig bedre til blidere vandsport og flyder ikke ligeså godt som redningsveste. Med andre ord er flydeveste et mere oplagt valg, hvis du hopper i og ud af vandet oftere. Hvis du dyrker en vandsport med højere tempo, hvor det ikke er meningen, at du skal være i vandet, er en redningsvest det mest oplagte valg.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser