×
Menu

Beskyttelse vandsport

Beskyttelse vandsport - Altid bedre med lidt ekstra beskyttelse

Selv om du udfører dine yndlings ekstreme sportsgrene ude på vandet, så bliv ikke narret. Vandsport kan være ekstremt farligt, og det er vigtigt, at du har det rette beskyttelsesudstyr på, hvis du ikke vil påføre unødvendig skade på dit hoved eller krop.

Fra redningsveste, wakeboard-hjelme og wakeboard-veste - vi har alle typer beskyttelsesudstyr, som du nogensiden kunne drømme om at få fingrene i.

Vi har et bredt udvalg beskyttelsesudstyr til vandsport på lager, som passer til alle vandsportsgrene. Lige meget hvad dit niveau er, har vi et sæt af prisvenligt beskyttelsesudstyr til vandsport af høj kvalitet til dig. Vores beskyttelsesudstyr kan bruges til windsurfing, paddle boarding, kitesurfing, sups, wake og vandski. Vi har produkter fra top brands her online eller i vores fysiske butik.

Brug en vandsport/wakeboard-hjelm

Det er meget vigtigt at have en crash hat eller en hjelm på, hvis du udfører vandsport såsom wakeboarding eller vandski, men også hvis du surfer tæt på kysten eller sten. Til dette formål kan du finde alle vores beskyttende hjelme i underkategorien.

Hvis du har nogle spørgsmål, mens du skal vælge hvilket beskyttelsesudstyr, du skal købe, eller hvis du har brug for råd til hvor du kan ride? Tøv ikke med at give os et kald, og så vil vi hjælpe dig og snakke om alle mulighederne med dig.

Redningsvest eller svømmevest?

Alle svømmeveste og redningsveste du finder her hos SkatePro er CE mærket, hvilket er obligatorisk for produkter af denne type inden for det europæiske økonomiske område (Alle 28 medlemmer af EU plus EFTA lande Island, Norge og Lichenstein). Derudover også Schweiz og Tyrkiet.

Alle produkter i denne kategori er også ISO godkendte

Vær opmærksom på at vi tilbyder to typer af produkter i denne kategori: Svømmeveste og Redningsveste

Niveauet af opdrift bestemmer hvilken kategori som produktet tilhører. Opdriften bliver målt i Newton (N) 100 N = 10kg opdrift. Vores veste er testet og delt op i følgende kategorier:

50N - SVØMMEVESTE (ISO12402-5)

Denne type vest har ikke en støttende krave, hvilket betyder at den ikke vil holde dig på ryggen hvis du er bevidstløs. Produkter som er markeret med 50N bliver oftest brugt til wakeboarding, vandski og kite surfing.

100N - REDNINGSVESTE (ISO12402-4)

100 N produkterne er bedst egnet til vandsportsgrene så som kajakroning, vandski og kanoroning og kan bruges af både voksne og børn.

Hvis du har spørgsmål angående køb af beskyttelsesudstyr, eller har brug for tips til hvor du kan dyrke din yndlings vandsport? Så tøv ikke med at kontakte us, så hjælper vi dig med glæde.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser