×
Menu

Cruiser board hjul & penny board hjul

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Hjul hårdhed
Hjulbredde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Cruiser hjul er gode på ujævne veje

Skateboard cruiser hjul er designede til at man kan køre ubesværet rundt i byen. Sammenlignet med hjul til almindelige skateboards, er cruiser- og pennyboardhjul større og blødere, hvilket betyder, at du kan køre mere ubesværet på ru og ujævne overflader. Med bløde og store hjul kan du køre hurtigere på ru underlag, og du får et super vejgreb.

For begyndere kan brug af cruiserhjul være gode til en start. De anses nemlig for at være lettere at styre end skateboardhjul. Samtidig er cruising en oplagt disciplin at starte ud med, før man bevæger sig ind på skateparkerne.

Både cruiser og penny board hjul er lavet af polyurethan. Måske har du lagt mærke til, at nogle penny og cruiser board hjul er mærket med bogstaverne "SHR". Det står for Super High Rebound, og det betyder, at hjulene har masser af rebound.

Hvilken størrelse hjul skal bruges til cruising?

Hvilken hjuldiameter du skal gå efter, afhænger i høj grad af størrelsen på dit board. Jo længere dit deck er, des større skal dine hjul være. Selvom det er muligt at montere små hjul selvom du har et langt deck, er det ikke det, der giver den bedst muligt køreoplevelse.

Det er også vigtigt at kigge på, hvilken form, hjulene har. Cruiserhjul og pennyhjul kan både fås med bløde og skarpe kanter. Hjul med skarpe kanter giver det bedste vejgreb, mens afrundede kanter er en fordel til carving.

I forhold til hjul er faktorer som brugervægt og personlige præferencer også vigtige. Ligesom med mange andre hjul, betegner man hjulenes hårdhed ud fra durometerskalaen. Jo højere nummeret er, des hårdere er hjulet.

Mangler du hjul til dine andre boards? Så tag et kig på vores udvalg af skateboardhjul og longboardhjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser