×
Menu

Hjul til Penny / Cruiser boards

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Hjul hårdhed
Hjulbredde

Penny board hjul og cruiser board hjul: Nøglen til et smooth ride

Hjulene til dit cruiserboard eller dit Penny board er nogle af de vigtigste dele, der skal til, for at give dig en god skatingoplevelse. I vores brede udvalg af Penny board hjul, cruiser board hjul til både vinyl boards eller cruiser boards af træ finder du diverse hjul i forskellige størrelse, farve og holdbarhed.

Penny board hjul og cruiser longboard hjul er større og mere bløde end hjul til traditionelle skateboards og giver dig et mere smooth ride på mere ru overflader. Den større diameter giver dig større hastighed og den blødere urethan giver et bedre grip. Begge er fordelagtige til cruising-stilen.

Få den rigtige form på dine Penny board hjul

Formen på hjulene afgører mængden af greb mellem boardet og vejen. Når du cruiser på dit cruiser board eller Penny board vil du have firkantede læbeformede hjul, hvilket giver maksimal greb takket være den brede kontaktflade med vejen. Grundet det brede greb har denne type hjul en mindre tendens til at skride ud.

Cruiser hjul: hårde nok til vejen?

En anden ting, som du skal overveje, når du køber et cruiser skateboard, et Penny board eller mini skateboard er hårdheden på hjulene. Hårdheden måles ved at bruge den såkaldte "durometer skala". Durometer skalaen går fra 1a - 100a, hvor 100a er de hårdeste hjul, du kan få.

Vi anbefaler at du køber hjul som er mellem 78a - 87a. Hjulene for dette interval er bløde hjul, som vil fungere fantastisk på ru overflader som asfalt eller betonbelægning. Desuden giver det dig et godt grab og giver dig mulighed for at rulle over revner og småsten uden problemer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser