Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Rash Guards

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Rash guards giver all-round beskyttelse

Rash guards bliver brugt til surfing, wakeboarding og mange andre former for vandsport. I modsætning til våddragter er de ikke designet til at holde varmen, men til at beskytte huden.

Først og fremmest beskytter rash guards huden mod solen. De tæt-vævede lycra shirts blokerer for UV-stråler og forhindrer derved solskolninger. Rash guards med lange ærmer beskytter en større del af huden, men man kan sagtens få rash guards med korte ærmer.

Samtidig beskytter rash guards huden mod at blive beskadiget ved berøring med surfboardet. Surfere bruger meget tid på at ligge på boardet, når de padler ud, og hvis ikke man har en lycra trøje på, kan man få et voldsomt udslæt - heraf navnet rash guards.

Forskellen på svømmetrøjer og rash guards

I denne kategori finder du også svømmetrøjer, da de også er lavet af lycra, men har et mere afslappet fit. Det afslappede fit gør dem mere komforable, når du slapper af på stranden eller plasker i vandet. Rast guards har et mere tight fit, så der ikke er en masse overskydende materiale til at begrænse dine bevægelser, når du surfer.

Rash guards og svømmetørjer til mænd, kvinder og børn fås i forskellige farver og stilarter, så tjek vores fulde udvalg før du vælger en. Hvis du leder efter nogle overdele, der både hjælper med at holde varmen og beskytte huden, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af neopren toppe.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser