×
Menu

Hockey Beskyttelse

  Filter
Mærker

Værd at vide

Hockeyhjelme, hockey armor og hockey jock stropper

Hockey kan være en farlig sport, hvis du ikke har den rette beskyttelse på. Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at have et komplet sæt beskyttelsesudstyr på fra dag ét.

I denne sektion vi du finde en bred række af beskyttelsesudstyr til hockey. Vi har beskyttende hockeyudstyr til både indendørs og udendørs rullehockey, men også til ishockey - og både i junior og senior størrelser.

Hvis du er på udkig efter en hockey armor til at beskytte din overkrop i situationer med tæt kontakt, har vi et par på lager i høj kvalitet. Dette er et sandt must-have, og hvis du spiller i en klub, kræver klubben sikkert, at du bærer en armor til både træning og på kampdage.

Beskyt dine mest værdifulde dele

Vi har også mange forskellige hockeyhjelme, som vil hjælpe dig med at beskytte de mest værdifulde kropsdele. Mens vi taler om værdifulde dele, vil du måske også gerne tage et kig på vores forskellige hockey jock stropper og step-beskyttere til at sørge for at din hockey-arv kan fortsættes i generationer.

Når man taler om nye generationer, har vi også et komplet sæt beskyttelse, som har alt det som et barn har brug for, når de er interesseret i hockey. Sættet inkluderer albuebeskyttere, skulderpuder, shin guards, handsker, bukser og en praktisk taske at have det i. Sættet kommer i to forskellige størrelser og passer til børn fra alderen fem til ti.

Hvis du er målmand, har vi også et komplet målmandssæt fra brandet CCM, som er perfekt til både street og indendørs hockey.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser