×
Menu

Kitesurfing udstyr

Værd at vide

Svæve på vandet med kitesurfing

Kitesurfing eller kiteboarding som det også kaldes af nogle er en højintensiv sport, som ikke kun giver dig høj hastighed, men også evnen til at lave høje spring og lave fantastiske tricks.

En kiteboarder udnytter vindkraft ved at bruge en stor power kite til at surfe over vandet på et kiteboard, som i mange sammenhænge kan sammenlignes med et wakeboard eller et lille surfbræt. Kitesurfing aka kiteboarding kan udføres både med eller uden fodrem eller bindinger på kitebordet.

Kitesurfing udstyr - Hvad skal du bruge for at komme i gang?
Hvad har du brug for at komme ud på havet? Til at begynde med skal du bruge en traction kite, også kaldet en power kite. Denne kite kommer i forskellige designs og størrelser.

Du skal slevfølgelig også bruge et kitesurf board, en bar og snore til at kontrollere din kite. , du har brug for en sele, et sikkerhedssystem og andre tilbehør som wetsuit, booties, redningsvest og hjelm.

Den bedste måde at lære kiteboarding
Som nævnt før er kiteboarding er en sport med høj hastighed og en kitesurfer kan nå en hastighed på mere end 100 km i timen. Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man styrer en power kite. Det er også derfor, vi anbefaler, at du enten tager et kitesurfing kursus eller lære det af en instruktør eller en erfaren kitesurfer.

At mestre din power kite og board vil sikre dig, at du har en god første gangs erfaring med kitesurf. Derudover er evnen til at kontrollere din power kite og dit kiteboard ikke kun vigtigt for din sikkerhed, men også for de andre surfere, folk på stranden og omkringstående.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser