Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Inline Speed Skates

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter

Værd at vide

Hvad er speed skates?

Inline speed skates er designet til selvsikre og erfarne skatere, der gerne vil rulle så hurtigt som muligt. Speed rulleskøjter er designet med henblik på fart og præstationer frem for komfort. Rulleskøjterne er lette at kende på deres store hjul, og på, at deres frames er længere end fødderne. Med dette design kan du hurtigere komme op i de høje hastigheder.

Speed rulleskøjter sidder tæt og har en meget tynd foring, og det ultra-stive design hjælper med at øge kraftoverførslen. Inline speed skates er også længere end andre typer rulleskøjter. Dette design giver mere stabilitet og hjælper med at komme højt op i fart. Samtidig har de ankelstøvler uden skaft, hvilket får dem til at se ud som sko og giver bevægelsesfrihed og kraftoverførsel.

Hvilke inline speed skates bør jeg vælge?

Når du vælger rulleskøjter er det vigtigt at finde en model, der sidder tæt og stramt om fødderne. Når du køber speed skates er der allerede monteret hjul på, men mange skatere kan godt lide at montere andre hjul, så de kan tilpasse deres setup efter personlige præferencer. Hjulenes størrelse varierer mellem en diameter på 90 mm og 125 mm, og det er helt op til dig selv at vælge dem du foretrækker.

Inline speed skates bruges normalt til at køre race over kortere distancer. Hvis du gerne vil rulle større distancer, er det måske et par Marathon rulleskøjter, du skal have. Hvis du vil rulle med en mere stabil hastighed, kan du tage et kig på vores Inline rulleskøjter, som både kan bruges til fitness og rekreative formål.

Vil du gerne vide mere om speed skates? Tjek vores Guide til køb af speed skates.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser