×
MENU

Speed skates

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Hjuldiameter
Hjulbase
Deck højde

Værd at vide

Træner du seriøst på rulleskøjter, kan du godt lide at køre stærkt eller er du elite speed-skater, så er speed skates de rigtige rulleskøjter for dig.

Vælg de rigtige speed skates

Der findes mange slags speed skates. Hvis du vil have en rulleskøjte som kan køre hurtigt, men som ikke nødvendigvis skal bruges til rigtig speed skating, så kan du med fordel vælge en rulleskøjte med ankelstøtte og lidt mindre hjul end de klassiske hjul til speed skates. Speed skates, der skal bruges til inline speed skating, har meget store hjul for at optimere hastigheden. Klingen og hjulene strækker sig væsentligt længere ud end selve støvlen. Støvlerne har ofte en tæt pasform og ikke så meget polstring. Desuden har støvlerne meget lidt ankelstøtte, for at gøre dem mere fleksible. Du kan kende denne type på, at den ligner en sko mere end en støvle.

Hjul til speed skates er lavede til at kunne køre så stærkt som muligt. Dette kræver nogle særlige hjul. Udover at hjulene er meget store, så er de også meget hårde og har en spids profil, hvilket giver minimal kontakt med underlaget og derfor en meget hurtig rulleskøjte.

Hvad er inline speed skating?

Speed skating kan foregå enten på isskøjter eller rulleskøjter. Når det foregår på isskøjter bliver den kaldt speed skating. På rulleskøjter bliver den kaldt inline speed skating eller inline racing. Inline speed skating kan både foregå indendørs og udendørs. Udendørs inline speed skating er et konkurrence løb. Speed skates kan dog også sagtens bruges, hvis du bare ønsker at køre stærkt, og udfordre sig selv.

Udover inline speed skates, kan du også finde enkeltdele som støvler, hjul, kuglelejer og klinger. Alt sammen optimeret til at køre hurtigt. Vi forhandler udelukkende kendte og populærer mærker som K2, Rollerblade, Powerslide og Fila.

e-mærket