×
Menu

Albuebeskyttere - BMX

Sortering
Mærker
Størrelse
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker

NulstilAnvend

Størrelse


NulstilAnvend

Bruger BMX-riders albuebeskyttere?

BMX albuebeskyttere bliver brugt af riders på alle niveauer, og de bruges også til alle stilarter. De er især populære for dem, der kører dirt tracks, skateparks og vert, men mange af dem, der dyrker flatland, vælger også at bruge dem for at øge selvtilliden med ekstra beskyttelse. Albuen er et led med knogler og mange nerver, så ordentlig beskyttelse kan både forhindre alvorlige skader og mindre alvorlige skader som fx hudafskrabninger.

Alle de albuebeskyttere, du finder i denne kategori, er designet til at være stødabsorberende og samtidig give dig den størst mulige grad af bevægelsesfrihed. Materialerne i BMX albuebeskyttere har fugtafvisende egenskaber og giver huden mulighed for at ånde. Derfor kan man have dem på hele dagen.

Vælg mellem to slags BMX albuebeskyttelse

BMX albuebeskyttere med en klassisk hård skal giver den højeste grad af beskyttelse. Bløde albuebeskyttere bruges direkte på huden, mens hårde albuebeskyttere oftest skal sidde udenpå tøjet. Beskyttere, der ikke har en hård skal, kaldes også for elbow gaskets. Det er soft shell beskyttere, der ikke giver den samme grad af beskyttelse. Til gengæld vejer de ikke ret meget, og de kan bruges under dit BMX-tøj. De giver også mere komfort og bevægelsesfrihed. De to typer af beskyttere findes også i BMX knæbeskyttere

Udover at beskytte albuerne og knæene er skinnebenet et andet område, der er meget udsat i forhold til skader, når man kører BMX. Gå på opdagelse i vores udvalg af BMX skinnebens- og ankelbeskyttere, hvis du gerne vil beskytte den nedre del af dine ben.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser