×
Menu

Skistøvler Dame

  Filter
Mærker
Størrelse
Flex
Støvle bredde
Støvletype

Værd at vide

Er der forskel på dame skistøvler og skistøvler til mænd?

Dame skistøvler har en anderledes pasform en skistøvler til mænd. Mange dame skistøvler er smallere omkring anklen, hælen og forfoden, da kvinder generelt har smallere fødder end mænd. Dame skistøvler har også en kortere cuff (støvleskaft), da kvinder ofte har kortere ben end mænd. Dette gør, at lægmusklen ikke bliver lukket inde i støvlen, så den kan bevæge sig frit.

Hvordan vælger man de rette dame skistøvler?

Selvfølgelig kan skistøvler til kvinder være komfortable. Der er nogle forskellige forhold at tage højde for, hvis man gerne vil sikre sig, at man får fat i et par behagelige skistøvler. Tag præcise mål af din fods længde, så du kan finde den størrelse, der ligger nærmest længden på dine fødder. Længden øges med en cm pr størrelse, og du bør vælge en støvle, der er længere end din fod, men har en længde, der er så tæt som muligt på din fods længde. Sørg for at være realistisk omkring dine evner, da dit niveau er relevant i forhold til hvilket flex, der passer til dig. For at blive klogere på støvleflex, kan du tjekke vores guide hvilket boot flex skal jeg vælge?.

Selvom dame skistøvler er forskellige fra skistøvler til mænd, kan det sagtens være, at et par skistøvler til mænd passer bedre til dine fødder. Mange skistøvler til kvinder er smallere omkring ankel, hæl og fod. Cuff’en på dame skistøvler er også kortere end den er på herre-modellerne, da lægmusklerne ofte sidder lavere på kvinder.

Hvis du gerne vil se, hvilke størrelser og modeller vi har til mænd, er du velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg af skistøvler til herrer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser