×
Menu

Skate Tasker & Rygsække

Sortering
Mærker
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker






NulstilAnvend

Rulleskøjtetasker og rygsække: den bedste måde at transportere dine rulleskøjter på

Måske er du en professionel skater, der har brug for en effektiv måde at transportere dit udstyr til og fra træning. Det kan også være at du er typen, der bruger rulleskøjter til at komme omkring i byen, og har brug for en god rygsæk til at opbevare dit udstyr. I begge tilfælde skal du bruge en skatetaske.

Taskerne og rygsækkene er designet specielt til at bære dit udstyr sikkert og behageligt. De er lavet i et slidstærkt materiale, som kan holde at blive udsat for rulleskøjternes skarpe kanter, og de kommer ofte med ekstra lommer til dit beskyttelsesudstyr.

Side-by-side tasker / Inline rulleskøjte tasker

Tasker til rulleskøjter og inline rulleskøjter er trekantede, så du kan bære dine rulleskøjter over større distancer. De fås i forskellige størrelser, passer til forskellige typer rulleskøjter, er ventilerede og holder dit gear tørt.

SIDE-by-side rygsække / Inline rulleskøjte rygsække

Rygsække til side-by-side rulleskøjter og inline rulleskøjter er meget lig almindelige rygsække. De fås også i forskellige former og størrelser og har ofte mange lommer til de ejendele, som du har brug for, mens du er på farten. De fleste side-by-side rygsække og inliner rygsække er lavet med udvendige features, som fx stropper, til at hænge dine rulleskøjter i, og det er en af grundene til at de adskiller sig fra andre typer rygsække.

Skal jeg vælge en taske til rulleskøjter eller en rygsæk rulleskøjter?

Når du overvejer om du skal bruge en rulleskøjte taske eller en rulleskøjte rygsæk, skal du tage højde for, hvilke krav, du stiller til en rulleskøjtetaske.

En taske er oplagt til folk, der rejser meget i bil eller med offentlig transport, og som skal bruge en praktisk måde at opbevare rulleskøjterne på, indtil destinationen er nået. En taske er ofte førstevalget for professionelle og fitness skatere, når de rejser fra deres hjem eller arbejdspladsen og hen til deres foretrukne rulleskøjtebane eller -park.

På den anden side er en rulleskøjte rygsæk et oplagt valg for pendlere, der er villige til at bære rulleskøjterne på skuldrene sammen med deres laptop og andre ting. Dem, der bevæger sig rundt i byen på cykel, foretrækker ofte at have deres side-by-side eller inline rulleskøjter med i rygsækken.

Er du interesseret i mere rulleskøjtetilbehør? Se vores udvalg af beklædning og tilbehør og beskyttelsesudstyr til rulleskøjteløb, så du kan blive klar til dit næste eventyr på hjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser