×
Menu

Skate tasker

Vi har en skate taske til alle formål

Har du brug for en skate taske eller skate rygsæk til at transportere dine rulleskøjter, side-by-side eller skøjter igennem byen, eller en fanny-pack til at bære din mobil, pung eller nøgler, når du er ude og skate eller når du bare hænger ud. Eller er du på udkig efter en skate rygsæk til at transportere din bærbare computer, tablet og bøger til skole eller arbejde, eller måske er du på jagt efter en robust taske til at transportere dit udstyr over længere afstande.

Vi kender til vigtigheden af ​​at kunne transportere dit gear på en sikker og behagelig måde. I vores brede udvalg af skate tasker finder du et bredt udvalg af størrelser og modeller, lige fra små fanny-packs til store rejsetasker med hjul og tasker til transport af ski og snowboards.

I vores ski- og snowboardkategori finder du også tasker og bælter, der er lavet til high-performance sportsgrene som langrend og rulleskøjter, hvor vægt, pasform og brugervenlighed er vigtigt.

Lavet til at modstå slitage

Alle vores skate tasker har én ting til fælles. De er alle af høj kvalitet og lavet til at modstå slitage, som alle tasker udsættes for.

I denne kategori finder du mærker som Douchebags, Herschel, Burton, Dakine, SkiGo, Globe og mange andre mærker. Alle valgt fordi de er de stærkeste mærker, når det kommer til kvalitet, design og pris.

Fra skate tasker til fanny packs og rygsække til ski, snowboard og rejsetasker. Uanset hvad så kan være sikker på, at vi har din nye taske.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser