Tilbage på skolebænken
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Komplette Longboards

  Filter
Mærker
Deck længde
Truck type
Riding Style

Værd at vide

Komplette longboards - Et godt førstgangsvalg

Ligemeget om du er ny eller lettere øvet, så er et komplet longboard altid et odt valg.

Så hvad er fordelen ved at vælge et komplet board, frem for selv at samle det? Der er flere forskellige grunde.

Først og fremmest vil et komplet board sikre, at alle delene passer sammen. Derudover, så har producenten bygget et board, som matcher et specifikt behov. På denne måde ender du altid med et board, som stemmer helt over ens.

Derudover er boardet også klar til brug lige når det modtages - super nemt!

Sidst men ikke mindst, så får du også et komplet board til en billigere pris, end hvad det vil koste at samle det selv. Det er en af fordelene ved at købe et board, hvor alle delene kommer fra den samme producent.

Long boards til cruising, tricks, fart og transport

Der er flere forskellige slags long boards på markedet, der kan bruges til forskellige formål. Overordnet set er her er de forskellige typer af longboards:

Cruiser longboards

Cruiser boardet er nok den type longboard, man først kommer i tanke om, når man tænker på longboards generelt. De er livlige at køre på og, som navnet antyder, er de beregnet til at cruise rundt på og bare nyde omgivelserne - det handler dermed hverken om tricks eller fart. Med cruising longboards pusher du enten boardet afsted, eller pumper dig din vej gennem landskabet. De er også gode at anvende som transportmiddel, der hurtigt kan få dig fra punkt A til B.

Carving longboards

Carving longboards er designet til pumping. Med dynamiske sving føles denne longboarding stil næsten som snowboarding, eller power surfing på asfalt. Når du bruger dit carving board kan du pumpe for at opnå, og holde, fart, eller du kan lave dybe S-formede sving for at sænke farten og hele tiden være i kontrol over, hvor hurtigt du kører.

Dancing longboards

Dancing longboards, eller dancer boards, handler om at bevæge sig med stil. Det er den type longboard, du skal have, hvis du vil udfolde dig kunstnerisk og danse på dit board, imens du kører. Med et dancing longboard får du mulighed for at være kreativ på boardet med trin som cross stepping, walk the plank, lookback og andre dansebevægelser, som du kan ryste ud af ærmet.

Freestyle longboards

Formålet med freestyle longboarding er at udføre tricks. Hvis du derfor er på udkig efter et longboard, som kan bruges til mere end cruising og transport, kan det være en fordel at vælge et freestyle longboard, så du kan udvide din kørselshorisont med nogle tricks – f.eks. manuals, hand spins og diverse hop.

Freestyle er også ofte kombineret med dancing-stilen, hvor en eventuel trinserie kunne starte med, at man cross-stepper over i en nose manual og afslutter serien med en shove-it.

Freeride longboards

I freeride vil man gerne lave slides og tricks, enten downhill eller på plane overflader. Freeride kan minde meget om downhill, men adskiller sig ved at være mere trickorienteret.

Den største forskel mellem freeride og freestyle boards er decket. Freeride decks er mere stive og reagerer med det samme, da de ikke har den samme bounce som freestyle decks. Det gør dem velegnede til slides.

Downhill longboards

Downhill longboarding handler om fart, og den bedste måde at opnå fart på er naturligvis ned ad bakke. Med downhill longboards vil du derfor opsøge dit adrenalinkick på stejle bakker, hvor du kan køre stærkt (husk at følge lokale trafikregler, så du undgår ulykker). Downhill longboards er også beregnet til at lave slides, hvilket er særdeles nødvendigt i denne type longboarding, hvor man ikke bruger egentlige bremser. Du får derfor brug for at lave slides til at kontrollere og reducere din fart.

Downhill longboarding er egnet til erfarne riders, som allerede har styr på longboarding grundteknikkerne.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser