Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Komplette longboards

  Filter
Mærker
Deck længde
Truck type
Riding Style
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hvad er et longboard?

Longboard er et skateboard med et deck, der er langt og bredt. De laves i mange forskellige former, der passer til specifikke stilarter indenfor longboarding, og generelt har de store og bløde hjul. Disse egenskaber gør, at longboards er perfekte til cruising, freestyling og downhill, men de er også gode som transportmidler.

I sammenligning med almindelige skateboards, er longboards i stand til at levere en mere smidig og surf-agtig oplevelse. På longboards kan man også køre hurtigere end man kan på skateboards, da de har større hjul. Generelt er de også gode til begyndere, fordi det ikke er nødvendigt at lære en masse komplicerede tricks for at have det sjovt på sit longboard.

Vigtigt at vide om longboards

Hvis du gerne vil have et longboard, er der nogle ting du skal vide, for at du kan finde frem til den rette model. Der findes forskellige typer af longboards, og hver type egner sig til bestemte ting. Ofte deles de ind i følgende kategorier: cruiser longboards, carving longboards, freestyle longboards, dancing longboards, freeride longboards og downhill longboards.

De er alle konstrueret og formet på forskellige måder. Et cruiser longboard egner sig rigtig godt til begyndere på longboard, og deres former og designs er ofte surf-inspirerede. Det gælder især longboards med pintail. Dancer longboards har lange decks, hvor downhill og freeride longboards er konstruerede med henblik på hastighed og kontrol.

Der findes to forskellige måder at montere longboard-trucks på. Enten top-mount eller drop-through. Drop-through trucks giver et lavt setup, som man let kan få op i fart. De er velegnede til downhill longboarding, da de er med til at give et stabilt setup. Den traditionelle top-mounting findes typisk på longboards, der er lavet til cruising og dancing.

Et komplet longboard - et godt valg

Uanset om du er begynder eller har masser af erfaring, er et komplet longboard et fantastisk valg med mange fordele.

For det første er du sikker på, at du får et setup, hvor alle delene er kompatible med hinanden. Producenterne har designet et setup, der matcher en bestemt stilart og egner sig til bestemte formål. En anden fordel er, at du får et longboard, der er klar til brug - right out of the box. Lækkert, hurtigt og bekvemt!

Det er også værd at nævne, at du får et fantastisk longboard til en god pris. Når producenterne laver komplette longboards, sørger de for at holde omkostningerne, og dermed prisen, i bund, og samtidig sørger de for, at kvaliteten er i top.

Hvis du gerne vil lære mere om longboards og trucks, kan du tjekke vores guide til køb af longboards.

Hvilken størrelse skal et longboard have, hvis det skal bruges af børn?

Størrelsen er helt afgørende, når du skal købe longboard til et barn - den skal gerne ligge et sted mellem 32 og 40 tommer. Jo højere barnet er, des større længere bør longboardet være. Det er vigtigt, at man skaffer et longboard i den rette størrelse, da et board i den forkerte størrelse kan være svært at styre, og dermed være mindre sjovt at bruge. De fleste teenagere burde kunne bruge et longboard i almindelig voksenstørrelse.

Husk, at styrt er en vigtig del af læringsprocessen, så dit barn bør altid bruge beskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser