Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Solbriller og sportsbriller

Sports solbriller og skate shades: Et fedt tilbehør og et nødvendigt værktøj

Her finder du solbriller i forskellige designs, former og farver, fra sports solbriller til skate solbriller for at se sejt ud.

Sportsbriller til alle former for sport

I sportsgrene såsom cykling, rulleskiløb og langrend, giver sportsbriller en bedre samlet oplevelse, på grund af en forbedret optik. Sportsbriller fungerer både som beskyttelse mod små genstande, fra vind og fra solen, afhængigt af hvilken sportsbriller du vælger. Sport solbriller er ikke bare forbeholdt dem som praktiserer langdistanse sport. Hvis du er ude på skøjteløb i dit lokale kvarter, er et par sports solbriller også en god ide at bære på en solskins forår eller sommerdag.

De fleste sportsbriller i denne kategori er lavet i et letvægts design, som gør dem behagelige og nemme at have på i sport. Nogle af vores Sports solbriller leveres også med udskifteligt glas i forskellige farver, så du kan finde den type glas, der passer til dine krav.

De fleste sportsbriller i denne kategori er lavet i et letvægts design, som gør dem behagelige og nemme at have på i sport.

Skate solbriller

Leder du efter et par solbriller til at holde solen ude, men også for at se sej ud, når du laver tricks eller bare er ude og hænge ud med dine venner? Så er et par skateboard solbriller svaret på din bøn. Skateboard solbriller er ikke kun mode tilbehør, som du kan bære sammen med dit daglige tøj for et nyt frisk look, men det hjælper også dine øjne med at slappe af, når du er ude i solen.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser