×
Menu

Freeskate hjul

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Hjul hårdhed
Kuglelejer
Kugleleje præcision

Værd at vide

Hvilke hjul er bedst til freeskating?

Hjul til freeskates giver dig maksimal frihed, når du skater. De er designet med henblik på adræthed og at lavt tyngdepunkt, og så er freestyle skatehjul i stand til at klare de mange forskellige overflader, som du kommer til at skate på.

Freeskate hjul har oftest en diameter på 80 mm, men mange skatere vælger hjul, der enten er større eller mindre - alt efter personlige præferencer. Freeskates har ofte en mindre frame end mange andre inline rulleskøjter. Dette giver en kortere wheelbase (afstand mellem de yderste hjulbolte).

Det er ret almindeligt, at freestyle hjul leveres uden kuglelejer, så sørg for, at have nogle kuglelejer til freeskates, der får dit setup til at rulle smidigt.

Hjul til slalom eller urban skating?

Hvis du kun fokuserer på at dyrke én disciplin indenfor freeskating, kan du købe hjul, der henvender sig specifikt til din disciplin.

Freeskating slalomhjul er lavet til at give dig rigtig god kontrol på hårde urbane underlag. Slalomhjul har almindeligvis en hårdhed på 84A eller derunder, da det giver et effektivt vejgreb, og diameteren ligger et sted mellem 76 mm og 84 mm. Mange af dem, der dyrker slalom på rulleskøjter bruger større hjul i midten, da det gør ens setup enormt adræt.

Til urban freeskating bruger man ofte hjul, der er designet til, at man kan rulle rundt i travle bymiljøer, hvor man skal kunne undvige de mange udfordringer, man møder på sin vej. Hjul til urban freeskating har ofte en diameter på 80 mm til 110 mm. Denne størrelse hjul giver en rigtig god balance mellem kontrol og hastighed. Selvfølgelig kan du overveje nogle større hjul, hvis du gerne vil have mere fart på.

Hvis du gerne vil vide mere om freeskate-hjul og freeskating generelt, så tjek vores guide til køb af freeskates.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser