×
MENU

Albuebeskyttere rulleskøjter

  Filter
Størrelse

Værd at vide

Enhver skater, rider og biker burde bære albuebeskyttere

Hoved, knæ, håndled og albuer er de fire steder på kroppen, som de fleste mennesker har en tendens til at bruge energi på at beskytte. I denne sektion vi du finde vores udvalg af albuebeskyttere for maksimal albuebeskyttelse. Mange mennesker forsømmer ofte vigtigheden af at beskytte albuerne. Hvis du slår din albue, kan dette ende med at blive en livslang lidelse, som du aldrig vil komme dig 100% over.

Begrænser albuebeskyttere bevægelsesområdet?

For et par år siden var et par albuebeskyttere meget ubehagelige og gjorde det umuligt for brugeren at få et komplet bevægelsesområde.

I dag er albuebeskyttelse designet og optimeret for forbedret pasform til at tillade mere frihed i bevægelse. På samme tid er moderne albuebeskyttere produceret i materialer, som gør at din hud kan ånde, hvilket gør det muligt at have dem på i længere tid - selv i varmt vejr.

Nogle modeller har et flat-design look, som du kan have på under din trøje, hvis du ikke vil have, at de er synlige. Dette gælder for eksempel pads og sleeves fra G-Form, som er ekstra flade og nemt kan bæres under dit tøj.

Her hos SkatePro anbefaler vi altid at folk bruger et komplet sæt af beskyttelsesudstyr, som inkluderer alt fra hjelm, knæ- og albuebeskyttere og håndledsbeskyttelse. Hvis du er på udkig efter et komplet sæt af beskyttelsesudstyr, anbefaler vi, at du tjekker denne sektion ud.