×
Menu

Albuebeskyttere Rulleskøjter

Sortering
Mærker
Størrelse
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker


NulstilAnvend

Størrelse


NulstilAnvend

Hvad er albuebeskyttere?

Albuebeskyttere er beskyttere til albuerne, der bruges af skatere til at beskytte mod blå mærker og benbrud. Man kan altid komme ud for at styrte, og albuebeskyttere til skating anbefales altid til begyndere og avancerede skatere, der er ved at lære nye tricks. Med et par gode beskyttere kan du både bevæge dig frit og samtidig beskytte dine arme - uanset hvilken position de er i.

Har jeg brug for albuebeskyttere til rulleskøjteløb og inline skating?

Det anbefales altid, at du beskytter dine albuer, når du dyrker sport med høj intensitet. Mange undervurderer vigtigheden af at beskytte albuerne. Hvis du skader dit albueled, kan du få uhelbredelige skader. Husk at albuebeskyttere kun beskytter en enkelt kropsdel, så det er en god idé også at kigge på beskyttelsesudstyr til andre kropsdele, så du kan være fuldt beskyttet.

Valget af de rette albuebeskyttere

Hvilken type albuebeskyttere bør du skaffe? Det første du skal huske, når du køber albuebeskyttere er, at de skal sidde tæt, når du har dem på. Elastikken omkring din albue vil før eller siden blive mere løs. Albuebeskyttere der passer godt, bør ikke begrænse din bevægelsesfrihed, og derfor er det vigtigt, at du køber dem i den rette størrelse. Klassiske albuebeskyttere passer over tøjet, er designet kompakt og har et ekstra lag beskyttende skum. Beskyttere i et fladt design er beregnet til, at blive brugt under tøjet, hvis man ikke vil have, at de skal være synlige.

Hvis du leder efter et komplet sæt beskyttelsesudstyr, så tjek vores Håndledsbeskyttere, Hjelme og Knæbeskyttere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser