×
Menu

Albuebeskyttere rulleskøjter

  Filter
Størrelse

Værd at vide

Hvorfor købe albuebeskyttere?

Hoved, knæ, håndled og albuer er de fire steder på kroppen, som de fleste mennesker har en tendens til at bruge energi på at beskytte. I denne sektion finder du vores udvalg af albuebeskyttere med maksimal albuebeskyttelse. Mange mennesker undervurderer ofte vigtigheden af at beskytte albuerne. Hvis du slår din albue, kan det ende med at blive en livslang skade, som du aldrig vil komme dig 100% over.

Begrænser albuebeskyttere bevægelsesfriheden?

For et par år siden var et par albuebeskyttere meget ubehagelige og gjorde det umuligt for brugeren at få fuld bevægelsesfrihed.

I dag er albuebeskyttelse designet og optimeret således, at pasformen gør det muligt for brugeren at bevæge sig frit. På samme tid er moderne albuebeskyttere produceret i materialer, som gør, at din hud kan ånde, hvilket gør det muligt at have dem på i længere tid - selv i varmt vejr.

Nogle modeller har et såkaldt "flat-design", som du kan have på under din trøje, hvis du ikke vil have, at dine albuebeskyttere er synlige. Dette gælder for eksempel for albuebeskytterne fra G-Form, som er ekstra flade og nemt kan bæres under dit tøj.

Her hos SkatePro anbefaler vi altid, at folk bruger et komplet sæt af beskyttelsesudstyr, som inkluderer hjelm og beskyttelse til både knæ, albuer og håndled. Hvis du er på udkig efter et komplet sæt af beskyttelsesudstyr, anbefaler vi, at du tjekker denne sektion ud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser