×
Menu

Tilbehør

  Filter
Mærker

Håndvarmere, fodvarmere, tåvarmere og andet tilbehør

Hvis der er én ting, som du ikke kan beregne din vej rundt om, så er det vejret, og på de meget kolde dage er det næsten umuligt ikke at få kuldegysninger engang imellem lige meget hvor mange lag af varmt tøj, du har på. Dette er blot en "bonus", når du er en fan af vintersport.

En af de ting som kan gøres for at minimere at fryse dine hænder, fødder og tæer er, ja du gættede rigtigt, Håndvarmere, fodvarmere og tåvarmere.

Når du "bryder" varmepuderne, skaber det en kemisk reaktion, som giver en nice varm overflade. Disse puder kan placeres i dine handsker, luffer og støvler og hjælper dig med at holde dine arme og ben varme gennem hele dagen.

Vores håndvarmere er fra thermopad og de peaker ved 45°C (113 °F) og holder en gennemsnitlig temperatur på 37°C (98.6°F) i op til 12 timer. Dette er også tilfældet med vores fodvarmere. Disse kan placeres under sålen på din støvle, og det vil holde dine fødder varme det meste af dagen.

Andre gode ting i denne kategori

I denne kategori vil du også finde andet godt all-round tilbehør for de fleste vintersportsgrene. Wire-locks, redskaber, wax irons og så videre.

De fleste mennesker ejer kun et sæt skistøvler, og derfor er det vigtigt, at disse støvler er tørre og klar til action hver morgen på skiferien. Til dette formål har vi forskellige typer af skistøvler og ting til at varme og tørre skoene. Disse skovarmere i vores sortiment har en indbygget beskyttelse mod overophedning til at sørge for, at du ikke brænder dine sko. Temperaturen er nemt justeret, så et tip er at give opvarmeren en smule ekstra varme lige før du hopper i dem.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser