×
Menu

Tilbehør til skiløb

Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Hvilket ski-tilbehør skal jeg tage med på skiferie?

Det er ofte lidt af en udfordring at få pakket til skiferien på grund af de store mængder tøj og skiudstyr man skal have med. Og så er det vigtigt ikke at glemme de små ekstra ting, der kan gøre skiferien en smule lettere.

For skiløbere, der har deres eget udstyr, er noget af det mest udbredte tilbehør, skiremme der kan holde dine ski sammen under transport samt skilåse, der sikrer, dine ski ikke bliver stjålet. Som noget af det første, vælger mange skiløbere at købe skistøvler, og dem vil de gerne passe godt på. En skistøvlevarmer eller en støvletørrer kan hjælpe med at fjerne fugt fra skistøvlerne og holde støvlens forring i topform. Ydersålerne på dine skistøvler kan skiftes ud af sikkerhedsmæssige årsager, så hvis du har slidte såler på skistøvlerne, er det en god idé at få fat i nogle nye ski såler.

Håndvarmere og fodvarmere kan redde dagen

Hænder og fødder er normalt de første kropsdele, der fryser når det bliver meget koldt, eller hvis du har fejlvurderet, hvor mange lag skitøj du skal have på. Kolde hænder og kolde fødder kan ødelægge fornøjelsen ved at stå på ski, så det er et klogt valg altid at have nogle varmepuder med sig i lommen eller rygsækken.

Engangshåndvarmere kan ofte holde sig varme i helt op til 12 timer, og nogle typer bliver varme ved at man giver varmepuden et knæk, mens andre bliver varme ved kontakt med luft. Det samme gør sig gældende for fodvarmere, men det er en god idé at aktivere dem indendørs, da du bliver nødt til at have skistøvlerne af for at tage dem i brug.

Samtidig med at du skal passe godt på dine hænder og fødder, er det også vigtigt, at du husker at passe godt på dine ski. En regelmæssig voks og tuning vil få dine ski til at føles fantastiske, når du kører ned ad pisterne. Tjek vores udvalg af produkter til vedligeholdelse af ski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser