Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

BMX bar ends / styrpropper

  Filter
Farver
Mærker
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad bruger man BMX bar ends til?

Freestyle BMX styrpropper er designet til at beskytte enderne på dit styr mod at blive slidte eller udvikle skarpe ender, som du kan komme til skade på. Hvis du dækker enderne ordentligt vil det også betyde at du kommer mindre til skade, hvis du lander på styret. En anden fordel ved at have bar ends på din freestyle cykel er, at det tilføjer en flot finish.

Hvordan monterer man BMX styrpropper?

Almindelige styrpropper i plastic monteres ved at man skubber eller vrider dem på enderne af styret. Den yderste del af styrproppen skal helt ind og røre ved styret. Man kan også få styrpropper, der er lavet af stål eller aluminium, og de har som regel en bolt, der løber gennem midten, og spændes med en unbrakonøgle, som fikserer en mekanisme mod den indvendige væg af styret. Bar ends i metal er dyrere end bar ends i plastic, og de holder generelt længere.

BMX bar ends er en lille, men vigtig del af dit setup. Sørg for, at de er i god stand, og skift dem ud, når de er blevet slidte. Samtidig kan du også skifte dine BMX håndtag, hvilket også kan være med til at give et friskt pust til din cykel. Tjek vores udvalg af BMX håndtag.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser